© 2018 Theaterschool MyDreams, onderdeel van MET MyDreams   Alle rechten voorbehouden       E-mail: info@kunstkampen.nl Tags: zomerkamp zomerkampen 2016 kinderkamp jeugdkamp tienerkamp sportkamp theaterkamp kinderkamp jeugdkamp musicalkampen zanglessen danskamp musicalkamp muziekkamp hiphopkamp zangkamp acteerkamp filmkamp toneelkamp muziektheaterkamp theaterkampen  acteerkampen vakantiekampen dans kamp dansen workshops zomervakantie kampen dancecamp muziektheater acteren zang zingen onvergetelijke kampen danskampen zomerstages toneelschool dansschool zomercursus zomerprogramma zomerrooster theaterstage dansstage jeugdvakantie kindervakantie tienerkamp danskampen vlogkamp kunstkampen kunstkamp mydreams theaterschool woordkunst musicalcamp hiphop zomerstage BN’ers danskamp jeugdkampen muziekkamp muziekschool musical summerschool zomerschool zangkampen acteerkampen dans en musical balletkamp hiphopdanskampen hiphopkamp muziekkampen zangschool
MyDreams KunstKampen

BN’ers 2017

> Op ieder zomerkamp krijg je drie gastworkshops van bekende artiesten! Hieronder staan de artiesten die in 2017 te gast waren.
Schrijf je nu in Schrijf je nu in
Gek op theater? Dan zijn dit de leukste zomerkampen voor jou in Nederland! 10 JAAR MyDreams!                                                           

>Vajèn van den Bosch

Workshop Musical 2017: KunstKamp MuziekTheater week 6 Vajèn haar bekendheid begon bij ‘The Voice  Kids’’. Komend seizoen speelt ze de hoofdrol in de musical ‘On Your Feet’. Afgelopen jaren speelde Vajèn van den Bosch hoofdrollen in De Gelaarsde Kat’, ‘Grease’, ‘Droomvlucht’ en ‘Shrek’. Op tv kun je haar kennen van haar rollen in ‘SpangaS‘, ‘Ghost Rockers’ en ‘Nieuwe Tijden’ en binnenkort is ze te zien in de serie ‘De Spa’. Dit grote talent was daarnaast nog te bewonderen in ‘Musicals in Concert’ en de film ‘Hart Beat’. Vajèn komt in 2017 les geven in kampweek 6 bij het MuziekTheaterkamp.

>Robin Martens

Workshop Dans 2017: KunstKamp DansMusical week 4 Workshop Acteren 2017: KunstKamp MuziekTheater week 4 Robin Martens is een echte alleskunner, ze kan dansen, zingen, acteren en presenteren. Robin is vooral bekend door haal rol als Rikki in Goede Tijden, Slechte Tijden. Robin speelde o.a. in de film Fashion Chicks en zal volgend jaar naast Timor Steffens in een Nederlandse dansfilm te zien zijn. Robin is samen met Buddy Vedder de winnaar van het laatste seizoen van het populaire programma Dance Dance Dance. Robin scoorde ook nog een hit als Rikki met de single ‘Waar ben jij?’. Robin komt in 2017 les geven in kampweek 4 bij het dansmusicalkamp en het muziektheaterkamp.

>Sheila van de Weerd - Sheela

Workshop Zang 2017: KunstKamp Zang Zangeres Sheela werd bekend door haar deelname aan The Voice of Holland. Sheela was onderdeel van het team van Sanne - Miss Montreal en haalde de liveshows van The Voice 2017. Sheila studeerde af aan het conservatorium van Enschede en bracht al eerder de hitsingle ‘High Score’ uit. Na The Voice zal Sheela uiteraard verder gaan in de muziekwereld. Sheela komt in 2017 les geven in kampweek 3  bij het zangkamp.

>Niek Roozen

Workshops Acteren 2017: KunstKamp Acteren week 1, 2 en 3 KunstKamp MuziekTheater week 2 Acteur en Vlogger Niek Roozen werd bekend door de rol van Max in Brugklas. Vorig jaar was Niek te zien in de bioscoopfilm Renesse en hij speelde in de series De Vloek Van Manege Pegasus en Het Geheim van Eyck. Momenteel volgt Niek de opleiding tot filmacteur aan het FAAM Media College. Niek heeft zijn eigen populaire YouTubekanaal met wel meer dan 125.000 abonnees. In het najaar kun je Niek in de bioscoop bewonderen in de film Misfit. Niek komt in 2017 les geven in kampweek 1, 2 en 3 bij het acteerkamp en muziektheaterkamp.
Schrijf je nu in Schrijf je nu in Schrijf je nu in Schrijf je nu in

>Stephanie van Eer

Workshops Acteren 2017: KunstKamp Acteren week 2 KunstKamp MuziekTheater week 2 Actrice Stephanie van Eer werd bekend door haar rol van Shirley in SpangaS. Voordat Stephanie in SpangaS te zien was speelde ze al in de musicals ‘The Lion King’, ‘Pinokkio’ en ‘Amandla, Madela’. Stephanie kan dus niet alleen acteren maar ook zingen. De steeds populairder wordende actrice speelde onlangs ook grote rollen in de populaire films ‘Kappen’ en ‘Hart Beat’. Stephanie komt in 2017 les geven in kampweek 2 bij het acteerkamp en het muziektheaterkamp.

>Shay Latukolan

Workshop Dans 2017: KunstKamp HipHop Choreograaf en danser Shay werd bekend door het tv-programma Everybody Dance Now met het duo Kenzo & Shay. Het duo danste al samen in de prijzenwinnende danscrew ‘The Kulture Kids’. Dankzij hun talent groeiden Kenzo en Shay snel uit tot een veelgevraagd dansduo. Zo werden zij ook gevraagd om mee te werken aan het tv-programma Dance Dance Dance. In dit programma zijn ze zowel als choreograaf en als dansers wereldwijd te zien. In 2016 was Shay ook op tv te zien in het veelbelovende programma Battle On The Dancefloor. Shay komt in 2017 les geven in kampweek 5  bij het hiphop danskamp.
Schrijf je nu in Schrijf je nu in

BN’ers Zomerkampen 2018

Informatie over de BN’ers komt als eerste op onze Instagrampagina: http://www.instagram.com/kunstkamp en Facebookpagina: http://www.facebook.com/kunstkampen De gastworkshops voor 2018 zullen vanaf januari bekend worden gemaakt.

>Boris

Workshop Zang 2017: KunstKamp Zang Zanger Boris Titulaer werd bekend doordat hij de winnaar werd van het 2e seizoen van Idols. Na zijn overwinning bracht Boris 4 albums uit en scoorde meerdere hitsingles. Waaronder de nummer 1-hit ‘When you think of me’. Boris heeft door heel Europa opgetreden en zong o.a. met Angie Stone. In de eerste film van ‘Fifty Shades of Grey’ was zijn muziek ook te horen, ‘She’s on fire’ werd uitgekozen voor de Amerikaanse film. Momenteel tourt Boris door Nederland met zijn nieuwe album ‘Best of Me’. Boris komt in 2017 les geven in kampweek 3 bij het Zangkamp.

>Priscilla Knetemann

Workshops Acteren 2017: KunstKamp DansMusical week 5 KunstKamp Acteren week 6 KunstKamp MuziekTheater week 6 Actrice Priscilla Knetemann werd vooral bekend door haar rol van Charley in SpangaS. Voordat Priscilla in SpangaS te zien was speelde ze al in de films en series van Gooische Vrouwen als Louise Lodewijkx. Afgelopen jaar speelde ze de hoofdrol in de bioscoopfilm Fataal. Deze film wordt internationaal goed ontvangen en zal in 70 landen te zien zijn. Priscilla stond afgelopen seizoen ook met een hoofdrol in het theater. Namelijk in de musical ‘Vals’. Volgend seizoen speelt ze opnieuw in een Mel Wallis de Vries verhaal namelijk in de thrillermusical ‘Shock’. Priscilla komt in 2017 les geven in kampweek 5  bij het DansMusicalkamp en in kampweek 6 bij het acteerkamp en het muziektheaterkamp.

>Tommie Christiaan

Workshops Musical 2017: KunstKampen DansMusical KunstKamp MuziekTheater week 4 en 6 Workshop Dans 2017: KunstKamp HipHop Workshop Acteren 2017: KunstKamp Acteren week 6 Musicalster Tommie Christiaan werd bekend door zijn hoofdrollen in o.a. de musicals Zorro, Grease en Hair. Volgend seizoen speelt hij de hoofdrol in de musical ‘On Your Feet.’ Momenteel is Tommie te zien in het tv-programma De Beste Zangers van Nederland.’ Tommie was vorig jaar ook te zien in The Voice of Holland waar hij in het team van Marco Borsato zat.  Daarnaast kunnen jullie deze acteur/danser/zanger ook nog kennen van de films ‘Afblijven’ en ‘Dansen op de vulkaan.’ Tommie komt in 2017 les geven in kampweek 4, 5 en 6 bij het Acteerkamp, MuziekTheaterkamp. DansMusicalkamp en het HipHop danskamp.

>Tara Hetharia

Workshop Acteren 2017: KunstKamp Acteren week 3 Workshop Zang 2017: KunstKamp Zang Tara Hetharia is bij het grote publiek bekend als Wieteke uit SpangaS. Voor SpangaS speelde Tara al in de musicals ‘The Lion King’ en ‘Les Miserables’ en zong ze bij ‘Kinderen voor Kinderen.’  Tara kun je ook kennen van haar rollen in de  films ‘Hart Beat’ en ‘Mijn vader is een detective.’ Naast acteren en zingen spreekt dit multitalent ook nog stemmetjes in voor meerdere series en films zoals ‘Verhekst’ en ‘Pokémon’. Tara komt in 2017 les geven in kampweek 3 bij het Acteerkamp en het Zangkamp.

>Kenzo Alvares

Workshops Dans 2017: KunstKamp HipHop KunstKamp DansMusical week 5 Choreograaf en Danser Kenzo werd bekend door het tv-programma Everybody Dance Now met het duo Kenzo & Shay. Het duo danste al samen in de prijzenwinnende danscrew ‘The Kulture Kids’. Dankzij hun talent groeiden Kenzo en Shay snel uit tot een veelgevraagd dansduo. Zo werden zij ook gevraagd om mee te werken aan het tv-programma Dance Dance Dance. In dit programma waren zij zowel als choreograaf als dansers te zien. In 2016 was Kenzo opnieuw op tv te zien in het veelbelovende programma Battle On The Dancefloor. Kenzo komt in 2017 les geven in kampweek 5  bij het dansmusicalkamp en het hiphopdanskamp. 

>Juvat Westendorp

Workshop Acteren 2017: KunstKamp Acteren week 1 Workshop Dans 2017: KunstKamp Dans Juvat werd bekend als danser door het tv- programma So You Think You Can Dance. Na dit programma maakte Juvat al snel grote stappen als acteur door te gaan acteren in de series Malaika en Goede Tijden, Slechte Tijden. Naast alle werkzaamheden als danser en acteur heeft Juvat ook zijn eigen dansschool: Juvat Dance Academy. Dit jaar was het energieke multitalent te zien in de films ‘Onze Jongens’ en ‘Tuintje in mijn hart’. Binnenkort is hij in de bioscoop te zien naast Robin Martens in de dansfilm ‘Shake it Off’ en op tv in de serie ‘De Spa’. Juvat komt in 2017 les geven in kampweek 1 bij het Danskamp en het Acteerkamp.

>Urvin Monte

Workshop Dans 2017: KunstKamp Dans Workshops Acteren 2017: KunstKamp Acteren week 1 en 3. Workshops Musical 2017: KunstKamp DansMusical week 4 KunstKamp MuziekTheater week 4 Acteur, danser en musicalartiest Urvin Monte brak dit jaar bij het grote publiek door met zjin rol van Felix in GTST. Urvin begon zijn carrière als danser en speelde in heel veel musicals, o.a. ‘Mammia Mia’, ‘Hairspray’, ‘Shrek’ en ‘Dreamgirls’ staan op zijn CV. Urvin won een musicalaward voor beste hoofdrol met de kleine productie ‘Five guys named Moe’. Afgelopen seizoen stond hij nog in ‘The Bodyguard’ en voorlopig is hij nog in ‘Goede Tijden Slechte Tijden’ te zien. Urvin komt in 2017 les geven in kampweek 1 bij het danskamp en acteerkamp,  in kampweek 3 bij het acteerkamp en in kampweek 4 bij het dansmusicalkamp en muziektheaterkamp.

>Jord Knotter

Workshop Acteren 2017 : KunstKamp Acteren week 2 Workshop MuziekTheater 2017: KunstKamp MuziekTheater week 2 Jord Knotter is bij het grote publiek bekend als Job uit GTST. Jord studeerde af aan de toneelschool van Maastricht en was daarna zowel op tv, in de bioscoop en in het theater te zien. Hij speelde de hoofdrol in de musical Soldaat van Oranje. En was o.a. te zien in de series Celblok H en Danni Lowinski. Jord speelde in de film Sneekweek en zal binnenkort opnieuw in de bioscoop te zien zijn in een nieuwe film. In Goede Tijden Slechte Tijden blijft Jord voorlopig ook nog te zien. Jord komt in 2017 les geven in kampweek 2 bij het Acteerkamp en het MuziekTheaterkamp.

>Guido Spek

Workshops Acteren 2017 : KunstKamp Acteren week 6 Guido Spek is bij het grote publiek bekend als Sjoerd uit GTST. Afgelopen jaar maakte hij als acteur zijn filmdebuut in de film ‘Ghost Rockers voor Altijd!’ Naast acteren maakt Guido ook muziek en is hij zanger. Vorig jaar stond hij nog met zijn eigen show in het DeLaMar Theater. Guido speelde afgelopen seizoenen in diverse musicals, o.a. ‘Hartsvrienden’ en ‘Into the Woods’. Daarnaast blijft hij natuurlijk gewoon te zien in Goede Tijden Slechte Tijden. Guido komt in 2017 les geven in kampweek 6  bij het Acteerkamp.

Video:

> Bekijk op ons kanaal op YouTube; MyDreamsNL filmpjes van voorgaande jaren.
10 jaar mydreams
© 2018 Theaterschool MyDreams, onderdeel van MET MyDreams   Alle rechten voorbehouden       E-mail: info@kunstkampen.nl gs: zomerkamp zomerkampen 2016 kinderkamp jeugdkamp tienerkamp sportkamp theaterkamp kinderkamp jeugdkamp musicalkampen zanglessen musicalkamp muziekkamp hiphopkamp zangkamp acteerkamp filmkamp toneelkamp muziektheaterkamp theaterkampen  acteerkampen vakantiekampen dans kamp dansen workshops zomervakantie kampen dancecamp muziektheater acteren zang zingen onvergetelijke kampen danskampen zomerstages toneelschool dansschool zomercursus zomerprogramma zomerrooster theaterstage dansstage jeugdvakantie kindervakantie tienerkamp kunstkampen kunstkamp mydreams theaterschool jongens meiden musicalcamp hiphop zomerstage BN’ers danskamp jeugdkampen muziekkamp muziekschool musical summerschool zomerschool zangkampen acteerkampen dans en musical balletkamp hiphopdanskampen hiphopkamp muziekkampen zangschool  musical balletkamp hiphopdanskampen, hiphopkamp muziekkampen
MyDreams KunstKampen*

BN’ers 2017

> Op ieder zomerkamp krijg je drie gastworkshops van bekende artiesten! Hieronder staan de artiesten die in 2017 te gast waren.
Inschrijfformulier Inschrijfformulier
Gek op theater? Dan zijn dit de leukste zomerkampen voor jou in Nederland!

>Robin Martens

Workshop Dans 2017: KunstKamp DansMusical week 4 Workshop Acteren 2017: KunstKamp MuziekTheater week 4 Robin Martens is een echte alleskunner, ze kan dansen, zingen, acteren en presenteren. Robin is vooral bekend door haal rol als Rikki in Goede Tijden, Slechte Tijden. Robin speelde o.a. in de film Fashion Chicks en zal volgend jaar naast Timor Steffens in een Nederlandse dansfilm te zien zijn. Robin is  samen met Buddy Vedder de winnaar van het laatste seizoen van het populaire programma Dance Dance Dance. Robin scoorde ook nog een hit als Rikki met de single ‘Waar ben jij?’. Robin komt in 2017 les geven in kampweek 4 bij het dansmusicalkamp en het muziektheaterkamp.

>Vajèn van den Bosch

Workshop Musical 2017: KunstKamp MuziekTheater week 6 Vajèn haar bekendheid begon bij ‘The Voice  Kids’’. Komend seizoen speelt ze de hoofdrol in de musical ‘On Your Feet’. Afgelopen jaren speelde Vajèn van den Bosch hoofdrollen in De Gelaarsde Kat’, ‘Grease’, ‘Droomvlucht’ en ‘Shrek’. Op tv kun je haar kennen van haar rollen in ‘SpangaS‘, ‘Ghost Rockers’ en ‘Nieuwe Tijden’ en binnenkort is ze te zien in de serie ‘De Spa’. Dit grote talent was daarnaast nog te bewonderen in ‘Musicals in Concert’ en de film ‘Hart Beat’. Vajèn komt in 2017 les geven in kampweek 6 bij het MuziekTheaterkamp.

>Stephanie van Eer

Workshops Acteren 2017: KunstKamp Acteren week 2 KunstKamp MuziekTheater week 2 Actrice Stephanie van Eer werd bekend door haar rol van Shirley in SpangaS. Voordat Stephanie in SpangaS te zien was speelde ze al in de musicals ‘The Lion King’, ‘Pinokkio’ en ‘Amandla, Madela’. Stephanie kan dus niet alleen acteren maar ook zingen. De steeds populairder wordende actrice speelde onlangs ook grote rollen in de populaire films ‘Kappen’ en ‘Hart Beat’. Stephanie komt in 2017 les geven in kampweek 2 bij het acteerkamp en het muziektheaterkamp.

>Shay Latukolan

Workshop Dans 2017: KunstKamp HipHop Choreograaf en danser Shay werd bekend door het tv-programma Everybody Dance Now met het duo Kenzo & Shay. Het duo danste al samen in de prijzenwinnende danscrew ‘The Kulture Kids’. Dankzij hun talent groeiden Kenzo en Shay snel uit tot een veelgevraagd dansduo. Zo werden zij ook gevraagd om mee te werken aan het tv-programma Dance Dance Dance.  In dit programma zijn ze zowel als choreograaf en als dansers wereldwijd te zien. In 2016 was Shay ook op tv te zien in het veelbelovende programma Battle On The Dancefloor. Shay komt in 2017 les geven in kampweek 5  bij het hiphop danskamp.

>Tara Hetharia

Workshop Acteren 2017: KunstKamp Acteren week 3 Workshop Zang 2017: KunstKamp Zang Tara Hetharia is bij het grote publiek bekend als Wieteke uit SpangaS. Voor SpangaS speelde Tara al in de musicals ‘The Lion King’ en ‘Les Miserables’ en zong ze bij ‘Kinderen voor Kinderen.’  Tara kun je ook kennen van haar rollen in de  films ‘Hart Beat’ en ‘Mijn vader is een detective.’ Naast acteren en zingen spreekt dit multitalent ook nog stemmetjes in voor meerdere series en films zoals ‘Verhekst’ en ‘Pokémon’. Tara komt in 2017 les geven in kampweek 3 bij het Acteerkamp en het Zangkamp.

>Kenzo Alvares

Workshops Dans 2017: KunstKamp HipHop KunstKamp DansMusical week 5 Choreograaf en danser Kenzo werd bekend door het tv-programma Everybody Dance Now met het duo Kenzo & Shay. Het duo danste al samen in de prijzenwinnende danscrew ‘The Kulture Kids’. Dankzij hun talent groeiden Kenzo en Shay snel uit tot een veelgevraagd dansduo. Zo werden zij ook gevraagd om mee te werken aan het tv-programma Dance Dance Dance. In dit programma waren zij zowel als choreograaf als dansers te zien. In 2016 was Kenzo opnieuw op tv te zien in het veelbelovende programma Battle On The Dancefloor. Kenzo komt in 2017 les geven in kampweek 5  bij het dansmusicalkamp en het hiphopdanskamp.

>Leslie de Koning

Workshop Dans 2017: KunstKamp Dans Danser Leslie de Koning werd bekend als danser toen hij met Shaker het programma Avro Junior Dance won. Na zijn winst danste hij in meerdere videoclips van zangeres Aliyah. Daarnaast won hij ook nog  de 1e prijs in het RTL-programma So You Think You Can Dance: The Next Generation. Leslie is choreograaf voor Sarah & Julia en hij was te zien in de films ‘Bennie Stout’ en ‘Heksen bestaan niet’. Ook had hij een hoofdrol in de  tv-serie ‘Spotlight’. Leslie komt in 2017 les geven in kampweek 1 bij het danskamp.

>Boris

Workshop Zang 2017: KunstKamp Zang Zanger Boris Titulaer werd bekend doordat hij de winnaar werd van het 2e seizoen van Idols. Na zijn overwinning bracht Boris 4 albums uit en scoorde meerdere hitsingles. Boris heeft door heel Europa opgetreden en zong o.a. met Angie Stone. In de eerste film van ‘Fifty Shades of Grey’ was zijn muziek ook te horen,  ‘She’s on fire’ werd uitgekozen voor de Amerikaanse film. Momenteel tourt Boris door Nederland met zijn nieuwe single ‘Best of Me’. Boris komt in 2017 les geven in kampweek 3 bij het Zangkamp.

>Sheila van de Weerd - Sheela

Workshop Zang 2017: KunstKamp Zang Zangeres Sheela werd bekend door haar deelname aan The Voice of Holland. Sheela was onderdeel van het team van Sanne - Miss Montreal en haalde de liveshows van The Voice 2017. Sheila studeerde af aan het conservatorium van Enschede en bracht al eerder de hitsingle ‘High Score’ uit. Na The Voice zal Sheela uiteraard verder gaan in de muziekwereld. Sheela komt in 2017 les geven in kampweek 3 bij het zangkamp.

>Priscilla Knetemann

Workshops Acteren 2017: KunstKamp DansMusical week 5 KunstKamp Acteren week 6 KunstKamp MuziekTheater week 6 Actrice Priscilla Knetemann werd vooral bekend door haar rol van  Charley in SpangaS. Voordat Priscilla in SpangaS te zien was speelde ze al in de films en series van Gooische Vrouwen als Louise Lodewijkx. Afgelopen jaar speelde ze de hoofdrol in de bioscoopfilm Fataal. Deze film wordt internationaal goed ontvangen en zal in 70 landen te zien zijn. Priscilla stond afgelopen seizoen ook met een hoofdrol in het theater. Namelijk in de musical ‘Vals’. Volgend seizoen speelt ze opnieuw in een Mel Wallis de Vries verhaal namelijk in de thrillermusical ‘Shock’. Priscilla komt in 2017 les geven in kampweek 5 bij het dansmusicalkamp  en in kampweek 6 bij het acteerkamp  en het muziektheaterkamp.

>Tommie Christiaan

Workshops Musical 2017: KunstKampen DansMusical KunstKamp MuziekTheater week 4 en 6 Workshop Dans 2017: KunstKamp HipHop Workshop Acteren 2017: KunstKamp Acteren week 6 Musicalster Tommie Christiaan werd bekend door zijn hoofdrollen in o.a. de musicals Zorro, Grease en Hair. Volgend seizoen speelt hij de hoofdrol in de musical ‘On Your Feet.’ Momenteel is Tommie te zien in het tv- programma De Beste Zangers van Nederland.’ Tommie was vorig jaar ook te zien in The Voice of Holland waar hij in het team van Marco Borsato zat.  Daarnaast kunnen jullie deze acteur/danser/zanger ook nog kennen van de films ‘Afblijven’ en ‘Dansen op de vulkaan.’ Tommie komt in 2017 les geven in kampweek 4, 5 en 6 bij het Acteerkamp, MuziekTheaterkamp. DansMusicalkamp en het HipHop danskamp.

>Niek Roozen

Workshops Acteren 2017: KunstKamp Acteren week 1, 2 en 3 KunstKamp MuziekTheater week 2 Acteur en Vlogger Niek Roozen werd bekend door de rol van Max in Brugklas. Vorig jaar was Niek te zien in de bioscoopfilm Renesse en hij speelde in de series De Vloek Van Manege Pegasus en Het Geheim van Eyck. Momenteel volgt Niek de opleiding tot filmacteur aan het FAAM Media College. Niek heeft zijn eigen populaire YouTubekanaal met wel meer dan 125.000 abonnees. In het najaar kun je Niek in de bioscoop bewonderen in de film Misfit. Niek komt in 2017 les geven in kampweek 1, 2 en 3 bij het acteerkamp en muziektheaterkamp.

>Urvin Monte

Workshop Dans 2017: KunstKamp Dans Workshops Acteren 2017: KunstKamp Acteren week 1 en 3. Workshops Musical 2017: KunstKamp DansMusical week 4 KunstKamp MuziekTheater week 4 Acteur, danser en musicalartiest Urvin Monte brak dit jaar bij het grote publiek door met zjin rol van Felix in GTST. Urvin begon zijn carrière als danser en speelde in heel veel musicals, o.a. ‘Mammia Mia’, ‘Hairspray’, ‘Shrek’ en ‘Dreamgirls’ staan op zijn CV. Urvin won een musicalaward voor beste hoofdrol met de kleine productie ‘Five guys named Moe’. Afgelopen seizoen stond hij nog in ‘The Bodyguard’ en voorlopig is hij nog in ‘Goede Tijden Slechte Tijden’ te zien. Urvin komt in 2017 les geven in kampweek 1 bij het danskamp en acteerkamp, in kampweek 3 bij het acteerkamp en in kampweek 4 bij het dansmusicalkamp en muziektheaterkamp.

>Guido Spek

Workshops Acteren 2017 : KunstKamp Acteren week 6 KunstKamp MuziekTheater week 6 Guido Spek is bij het grote publiek bekend als Sjoerd uit GTST. Afgelopen jaar maakte hij als acteur zijn filmdebuut in de film ‘Ghost Rockers voor Altijd!’ Naast acteren maakt Guido ook muziek en is hij zanger. Vorig jaar stond hij nog met zijn eigen show in het DeLaMar Theater. Guido speelde afgelopen seizoenen in diverse musicals, o.a. ‘Hartsvrienden’  en ‘Into the Woods’. Daarnaast blijft hij natuurlijk gewoon te zien in Goede Tijden Slechte Tijden. Guido komt in 2017 les geven in kampweek 6 bij het Acteerkamp en het MuziekTheaterkamp.

>Jord Knotter

Workshop Acteren 2017 : KunstKamp Acteren week 2 Workshop MuziekTheater 2017: KunstKamp MuziekTheater week 2 Jord Knotter is bij het grote publiek bekend als Job uit GTST. Jord studeerde af aan de toneelschool van Maastricht en was daarna zowel op tv, in de bioscoop en in het theater te zien. Hij speelde de hoofdrol in de musical Soldaat van Oranje. En was o.a. te zien in de series Celblok H en Danni Lowinski. Jord speelde in de film Sneekweek en zal binnenkort opnieuw in de bioscoop te zien zijn in een nieuwe film. In Goede Tijden Slechte Tijden blijft Jord voorlopig ook nog te zien. Jord komt in 2017 les geven in kampweek 2 bij het Acteerkamp en het MuziekTheaterkamp.

>Juvat Westendorp

Workshop Acteren 2017: KunstKamp Acteren week 1 Workshop Dans 2017: KunstKamp Dans Juvat werd bekend als danser door het tv-programma So You Think You Can Dance. Na dit programma maakte Juvat al snel grote stappen als acteur door te gaan acteren in de series Malaika en Goede Tijden, Slechte Tijden. Naast alle werkzaamheden als danser en acteur heeft Juvat ook zijn eigen dansschool: Juvat Dance Academy. Dit jaar was het energieke multitalent te zien in de films ‘Onze Jongens’ en ‘Tuintje in mijn hart’. Binnenkort is hij in de bioscoop te zien naast Robin Martens in de dansfilm ‘Shake it Off’ en op tv in de serie ‘De Spa’. Juvat komt in 2017 les geven in kampweek 1 bij het Danskamp en het Acteerkamp.