© 2019 Theaterschool MyDreams, onderdeel van MET MyDreams   Alle rechten voorbehouden       E-mail: info@kunstkampen.nl Tags: zomerkamp zomerkampen 2016 kinderkamp jeugdkamp tienerkamp sportkamp theaterkamp kinderkamp jeugdkamp musicalkampen zanglessen danskamp musicalkamp muziekkamp hiphopkamp zangkamp acteerkamp filmkamp toneelkamp muziektheaterkamp theaterkampen  acteerkampen vakantiekampen dans kamp dansen workshops zomervakantie kampen dancecamp muziektheater acteren zang zingen onvergetelijke kampen danskampen zomerstages toneelschool dansschool zomercursus zomerprogramma zomerrooster theaterstage dansstage jeugdvakantie kindervakantie tienerkamp danskampen vlogkamp kunstkampen kunstkamp mydreams theaterschool woordkunst musicalcamp hiphop zomerstage BN’ers danskamp jeugdkampen muziekkamp muziekschool musical summerschool zomerschool zangkampen acteerkampen dans en musical balletkamp hiphopdanskampen hiphopkamp muziekkampen zangschool
MyDreams KunstKampen

BN’ers 2018

> Op ieder zomerkamp krijg je drie gastworkshops van bekende artiesten! De BN’ers voor 2019 worden vanaf februari online gezet.
Schrijf je nu in Schrijf je nu in
Gek op theater? Dan zijn dit de leukste zomerkampen voor jou in Nederland! 10 JAAR MyDreams!                                                           

BN’ers Zomerkampen 2018

Volg alle informatie over de BN’er workshops op onze Instagrampagina: http://www.instagram.com/kunstkamp en Facebookpagina: http://www.facebook.com/kunstkampen

>Tommie Christiaan

Workshops Acteren en Zang 2018: KunstKamp Acteren week 3 KunstKamp Zang week 3 Musicalster Tommie Christiaan werd bekend door zijn hoofdrollen in o.a. de musicals Zorro, Grease en Hair. Dit seizoen speelt hij de hoofdrol in de musical ‘On Your Feet.’ Afgelopen jaren was Tommie ook te zien in De Beste Zangers van Nederland’ en in The Voice of Holland. Daarnaast kunnen jullie deze acteur/danser/zanger ook nog kennen van de films ‘Afblijven’ en ‘Dansen op de vulkaan.’ In 2018 speelde Tommie de hoofdrol in ‘The Passion’. Volgend seizoen tourt hij met zijn eigen theatershow door Nederland. Tommie komt in 2018 les geven in kampweek 3 bij het Acteerkamp en het Zangkamp.

Video:

> Bekijk op ons kanaal op YouTube; MyDreamsNL filmpjes van voorgaande jaren.

>Stijn Fransen

Workshops Acteren en Dans 2018:: KunstKamp Acteren week 6 KunstKamp DansMusical week 6 Stijn Fransen werd bekend als actrice door haar rol van Renée in SpangaS. Momenteel is ze vooral bekend van haar rol als Sam in GTST. Stijn speelde ook in de films Rokjesdag, Fataal en SpangaS in Actie. Als opleiding volgde Stijn musical en muziektheater bij de Willem Nijholt Academie. Als stage speelde ze in de musical Lover of Loser. Vorig seizoen was Stijn ook te zien in het populaire tv-programma Dance Dance Dance. Samen met Toprak werd ze tweede. Stijn komt in 2018 les geven in kampweek 6 bij het Acteerkamp en het DansMusicalkamp.

>Tara Hetharia

Workshops Acteren en Musical 2018: KunstKamp Acteren week 1 en 2 KunstKamp DansMusical week 1 KunstKamp MuziekTheater week 2 Tara Hetharia is bij het grote publiek bekend als Wieteke uit SpangaS. Voor SpangaS speelde Tara al in de musicals ‘The Lion King’ en ‘Les Miserables’ en zong ze bij ‘Kinderen voor Kinderen.’  Tara kun je ook kennen van haar rollen in de  films ‘Hart Beat’ en ‘Mijn vader is een detective.’ Naast acteren en zingen spreekt dit multitalent ook nog stemmetjes in voor meerdere series en films zoals ‘Verhekst’ en ‘Pokémon’. Tara studeert momenteel aan de Toneelacademie van Maastricht. Tara komt in 2018 les geven in kampweken 1 en 2  bij het Acteerkamp, DansMusicalkamp en het MuziekTheaterkamp.
>Vajèn van den Bosch    >Devanté Walden Workshop Dans 2018: KunstKamp HipHop week 5 Danser Devanté Walden is op jonge leeftijd al zeer bekend in de danswereld. Op Instagram heeft Devanté al bijna 53.000 volgers. Dit jaar haalde de getalenteerde danser de finale van het tv-programma 'Time to Dance' met de door hem opgerichte danscrew 'Once upon a Time (OUAT).' De crew behaalde dit jaar ook een tweede plek bij het grootste urban dans evenement van de wereld genaamd 'World of Dance' in Berlijn. Op het YouTube kanaal OrokanaWorld kun je video's bekijken van Devanté en zijn danscrew. De dansvideo's zijn al duizenden keren bekeken en sommigen zelfs meer dan een miljoen keer. Devanté is als danser ook nog te zien in videoclips en de film ‘Heksen bestaan niet’. Devanté komt in 2018 les geven in kampweek 5 bij het HipHopkamp. Schrijf je nu in Schrijf je nu in

>Jolijn Henneman

Workshops Acteren en Musical 2018: KunstKamp Acteren week 2 KunstKamp MuziekTheater week 2 Actrice Jolijn Henneman is bekend door de rol van Elin/Becky in Nieuwe Tijden en GTST. Je kunt Jolijn ook kennen van haar rol in de populaire film Misfit. Voor haar grote doorbraak speelde ze Prinses Linde in de populaire Studio 100 productie Prinsessia. Jolijn speelde ook in de musicals Doornroosje en Grease. Momenteel is Jolijn te zien in Showponies, een show van Alex Klaassen. Volgend seizoen speelt ze de hoofdrol in Mamma Mia! Jolijn komt in 2018 les geven in kampweek 2 bij het Acteerkamp en MuziekTheaterkamp.

>Marnix Lenselink

Workshops Dans 2018: KunstKamp Dans week 5 KunstKamp HipHop week 5 Danser Marnix Lenselink werd landelijk bekend door Dance Dance Dance. Hij won dit programma vorig seizoen samen met Zoey Ivory. Marnix staat al zijn hele leven op het podium, hij begon bij Kinderen voor Kinderen en was de kleine Simba in The Lion King. Dit seizoen speelde hij opnieuw in Disney’s Lion King en danste hij niet alleen in het ensemble maar hij was ook de Fight en Flight Captain  van de musicalproductie. Marnix is ook onderdeel van de tapdansgroep Tappin-It Collective. Daarvoor danste hij o.a. voor dancecompany Ish. Marnix geeft in 2018 les in kampweek 5 bij het Danskamp en HipHopkamp.
Workshops Acteren en Zang 2018: KunstKamp Acteren week 3 KunstKamp Zang week 3 Musicalster Vajèn haar bekendheid begon bij ‘The Voice  Kids’’. Dit seizoen speelde ze de hoofdrol in de musical ‘On Your Feet’. Afgelopen jaren speelde Vajèn van den Bosch hoofdrollen in ‘De Gelaarsde Kat’, ‘Grease’, ‘Droomvlucht’ en ‘Shrek’. Op tv kun je haar kennen van haar rollen in ‘SpangaS‘, ‘Ghost Rockers’, ‘Nieuwe Tijden’ en de serie ‘De Spa’. Dit grote talent was daarnaast ook nog te bewonderen in ‘Musicals in Concert’ en de film ‘Hart Beat’. Vajèn komt in 2018 les geven in 2018 les geven in kampweek 3 bij het Acteerkamp en het Zangkamp.
Schrijf je nu in Schrijf je nu in Schrijf je nu in Schrijf je nu in >Stephanie van Eer Workshops Acteren en Musical 2018:: KunstKamp Acteren week 1 KunstKamp DansMusical week 1 en 4 KunstKamp MuziekTheater week 4 Actrice Stephanie van Eer werd bekend door haar rol van Shirley in SpangaS. Voordat Stephanie in SpangaS te zien was speelde ze al in de musicals ‘The Lion King’, ‘Pinokkio’ en ‘Amandla, Madela’. Stephanie kan dus niet alleen acteren maar ook zingen. De steeds populairder wordende actrice speelde onlangs ook grote rollen in de populaire films ‘Kappen’ en ‘Hart Beat’. Stephanie komt in 2018 les geven in kampweken 1 en 4 bij het acteerkamp, DansMusicalkamp en het MuziekTheaterkamp.

>Davy Eduard King

Workshops Acteren 2018 : KunstKamp Acteren week 1, 2, 3 en 6 KunstKamp DansMusical week 1, 4 en 6 KunstKamp MuziekTheater week 2 en 4 Davy is bij het grote publiek bekend door zijn rollen in ‘De Spa’, ‘Komt een man bij de dokter’ en ’GTST’. Daarnaast kent iedereen Davy als personal trainer van de Buik Billen Bonus-reclame van de Albert Heijn. Dit najaar is hij te zien in de bioscoopfilm ‘Zwaar Verliefd!’. Davy heeft zelf grootste dromen, een film in Hollywood wellicht?! Deze zomer komt hij alle KunstKamp deelnemers inspireren om hun theaterdromen waar te maken. Davy komt in 2018 les geven in kampweken 1, 2, 3, 4 en 6 bij het Acteerkamp. DansMusicalkamp en MuziekTheaterkamp.
Schrijf je nu in Schrijf je nu in >Vivian Gomez Cardoso Workshop Dans 2018: KunstKamp Dans week 5 De altijd goedlachse danseres Vivian Gomez Cardoso stal ons hart en werd bekend door haar uitmuntende uitvoering in So You Think You Can Dance NL/BE. Tijdens haar opleiding danste ze met wereldsterren als Diana Ross en Lionel Richie. Door een uitermate goede beheersing van alle stijlen is Vivian een veelgevraagde danseres. Ze heeft voor het gezelschap van Isabelle Beernaert in diverse stukken gedanst. Onlangs was Vivian te zien in de musical Evita en de populaire theatershow The Fabulous Sneakerboyz van Roy Julen.  Vivian komt in 2018 les geven in kampweek 5 bij het Danskamp.

>Kimberly Fransens

Workshop Zang 2018: KunstKamp Zang week 3 Zangeres Kimberly Fransens werd bekend door het tv-programma Idols, waar ze tweede werd. Kimberly was daarnaast o.a. te zien in de reizende show ‘Jeans 25’. Als klein meisje stond ze al op het podium in de professionele musicals ‘The Sound of Music’ en ‘Annie.’  Momenteel droomt Kimberly van een grote carrière als popzangeres. Vorig jaar bracht ze de singles ‘Like a Queen’ en ‘Follow’ uit. En momenteel scoort ze met het lied ‘Patient’. Kimberly komt in 2018 les geven in kampweek 3  bij het zangkamp.

>Sterre van Woudenberg

Workshops Acteren en Musical 2018: KunstKamp Acteren week 6 KunstKamp DansMusical week 6 Actrice Sterre van Woudenberg is bekend door de rol van Nola in Brugklas. Voor die tijd volgde Sterre diverse workshops bij o.a. Pia Douwes en Hugo Metsers. Sterre was voor haar tv-doorbraak in Brugklas te zien in de zang- en dansshow Jeans Teenz. Ook speelde Sterre diverse grote rollen in musicalproducties van Tim Koldenhof, zoals Wicked en Legally Blonde. Sterre komt in 2018 les geven in kampweek 6 bij het Acteerkamp en DansMusicalkamp.

>Denden Karadeniz

Workshops Dans 2018: KunstKamp Dans week 5 KunstKamp HipHop week 5 Danser Denden werd bekend door het programma So You Think You Can Dance NL/BE. Denden studeerde dans aan het Art & Entertainment college. Na SYTYCD deed Denden ook nog mee aan The Ultimate Dance Battle en onlangs stond hij in de finale van het tv-programma Time to Dance. Dit jaar danste Denden voor het dansgezelschap Ish. Daarvoor heeft hij onder andere gedanst voor Isabelle Beernaert. Denden komt in 2018 les geven in kampweek 5 bij het Danskamp en HipHopkamp.

>Levi van Kempen

Workshops Musical 2018: KunstKamp DansMusical week 4 KunstKamp MuziekTheater week 4 Acteur en presentator Levi van Kempen begon al op jonge leeftijd in de musical Elisabeth en hij zong bij Kinderen voor Kinderen. Zijn grote doorbraak op tv kwam door de soapserie ‘Onderweg Naar Morgen.’ Levi is ook stemacteur en sprak heel veel tekenseries en films in, zoals ‘The Lego Ninjago Movie’ en ‘Hannah Montana’. Dit seizoen was Levi te zien in ‘GTST’ en als verslaggever bij de Amerikaanse ‘Dr. Phil.’ Levi speelde ook nog in grote musicals zoals ‘Grease’ en ‘Je Anne’. Dit jaar was Levi ook te zien in ‘The Passion’ en komend seizoen speelt hij de hoofdrol in ‘All Stars de Musical’. Levi komt in 2018 les geven in kampweek 4 bij het DansMusicalkamp en het MuziekTheaterkamp.
10 jaar mydreams
© 2019 Theaterschool MyDreams, onderdeel van MET MyDreams   Alle rechten voorbehouden       E-mail: info@kunstkampen.nl gs: zomerkamp zomerkampen 2016 kinderkamp jeugdkamp tienerkamp sportkamp theaterkamp kinderkamp jeugdkamp musicalkampen zanglessen musicalkamp muziekkamp hiphopkamp zangkamp acteerkamp filmkamp toneelkamp muziektheaterkamp theaterkampen  acteerkampen vakantiekampen dans kamp dansen workshops zomervakantie kampen dancecamp muziektheater acteren zang zingen onvergetelijke kampen danskampen zomerstages toneelschool dansschool zomercursus zomerprogramma zomerrooster theaterstage dansstage jeugdvakantie kindervakantie tienerkamp kunstkampen kunstkamp mydreams theaterschool jongens meiden musicalcamp hiphop zomerstage BN’ers danskamp jeugdkampen muziekkamp muziekschool musical summerschool zomerschool zangkampen acteerkampen dans en musical balletkamp hiphopdanskampen hiphopkamp muziekkampen zangschool  musical balletkamp hiphopdanskampen, hiphopkamp muziekkampen
MyDreams KunstKampen*

BN’ers 2018

> Op ieder zomerkamp krijg je drie gastworkshops van bekende artiesten! De BN’ers voor 2019 worden vanaf februari online gezet.
Inschrijfformulier Inschrijfformulier
Gek op theater? Dan zijn dit de leukste zomerkampen voor jou in Nederland!

>Davy Eduard King

Workshops Acteren 2018 : KunstKamp Acteren week 1, 2, 3 en 6 KunstKamp DansMusical week 1, 4 en 6 KunstKamp MuziekTheater week 2 en 4 Davy is bij het grote publiek bekend door zijn rollen in ‘De Spa’, ‘Komt een man bij de dokter’ en ‘GTST’.  Daarnaast kent iedereen Davy als personal trainer van de Buik Billen Bonus-reclame van de Albert Heijn. Dit najaar is hij te zien in de bioscoopfilm ‘Zwaar Verliefd!’. Davy heeft zelf grootste dromen, een film in Hollywood wellicht?! Deze zomer komt hij alle KunstKamp deelnemers inspireren om hun theaterdromen waar te maken. Davy komt in 2018 les geven in kampweken 1, 2, 3, 4 en 6 bij het Acteerkamp. DansMusicalkamp en MuziekTheaterkamp.

>Stephanie van Eer

Workshops Acteren en Musical 2018:: KunstKamp Acteren week 1 KunstKamp DansMusical week 1 en 4 KunstKamp MuziekTheater week 4 Actrice Stephanie van Eer werd bekend door haar rol van Shirley in SpangaS. Voordat Stephanie in SpangaS te zien was speelde ze al in de musicals ‘The Lion King’, ‘Pinokkio’ en ‘Amandla, Madela’. Stephanie kan dus niet alleen acteren maar ook zingen. De steeds populairder wordende actrice speelde onlangs ook grote rollen in de populaire films ‘Kappen’ en ‘Hart Beat’. Stephanie komt in 2018 les geven in kampweken 1 en 4 bij het acteerkamp, DansMusicalkamp en het  MuziekTheaterkamp.

>Tara Hetharia

Workshops Acteren en Musical 2018: KunstKamp Acteren week 1 en 2 KunstKamp DansMusical week 1 KunstKamp MuziekTheater week 2 Tara Hetharia is bij het grote publiek bekend als Wieteke uit SpangaS. Voor SpangaS speelde Tara al in de musicals ‘The Lion King’ en ‘Les Miserables’ en zong ze bij Kinderen voor Kinderen.’  Tara kun je ook kennen van haar rollen in de  films ‘Hart Beat’ en ‘Mijn vader is een detective.’ Naast acteren en zingen spreekt dit multitalent ook nog stemmetjes in voor meerdere series en films zoals ‘Verhekst’ en ‘Pokémon’. Tara studeert momenteel aan de Toneelacademie van Maastricht. Tara komt in 2018 les geven in kampweken 1 en 2 bij het Acteerkamp, DansMusicalkamp  en het MuziekTheaterkamp.
>Levi van Kempen Workshops Musical 2018: KunstKamp DansMusical week 4 KunstKamp MuziekTheater week 4 Acteur en presentator Levi van Kempen begon al op jonge leeftijd in de musical Elisabeth en hij zong bij Kinderen voor Kinderen. Zijn grote doorbraak op tv kwam door de soapserie ‘Onderweg Naar Morgen.’ Daarna werd hij presentator voor Disney XD, en backstage bij ‘The Voice of Holland’. Levi is ook stemacteur en sprak heel veel tekenseries en films in, zoals ‘The Lego Ninjago Movie’ en ‘Hannah Montana’. Dit seizoen was Levi te zien in ‘GTST’ en als verslaggever bij de Amerikaanse ‘Dr. Phil.’ Levi speelde ook nog in grote musicals zoals ‘Grease’ en ‘Je Anne’. Dit jaar speelde hij mee in ‘The Passion’ en volgend seizoen speelt hij de hoofdrol in ‘All Stars de Musical.’ Levi komt in 2018 les geven in kampweek 4 bij het DansMusicalkamp en het MuziekTheaterkamp.  >Sterre van Woudenberg Workshops Acteren en Musical 2018: KunstKamp Acteren week 6 KunstKamp DansMusical week 6 Actrice Sterre van Woudenberg is bekend door de rol van Nola in Brugklas. Voor die tijd volgde Sterre diverse workshops bij o.a. Pia Douwes en Hugo Metsers. Sterre was voor haar tv-doorbraak in Brugklas te zien in de zang- en dansshow Jeans Teenz. Ook speelde Sterre diverse grote rollen in musicalproducties van Tim Koldenhof, zoals Wicked en Legally Blonde. Sterre komt in 2018 les geven in kampweek 6 bij het Acteerkamp en DansMusicalkamp.   >Gianinni Semedo Moreira Workshops Dans 2018: KunstKamp Dans week 5 KunstKamp HipHop week 5 Danser Gianinni Semedo Moreira werd bekend door So You Think You Can Dance. Binnenkort is Gianinni zelf als jurylid te zien in het nieuwe dansprogramma ‘Time to Dance’. Gianinni is één van de meest succesvolle Nederlandse dansers in het buitenland. Hij danste o.a. voor Lady Gaga, Rihanna, Shakira en Nicki Minaj. Ook is hij drie jaar lang op wereldtournee geweest met Cirque du Soleil. Naast choreograaf en danser is Gianinni ook regisseur. Hij werkte aan succesvolle projecten voor onder andere BMW, Nike en Footlocker.  Gianinni komt in 2018 les geven in kampweek 5 bij het Danskamp en HipHopkamp.  >Kimberly Fransens Workshop Zang 2018: KunstKamp Zang week 3 Zangeres Kimberly Fransens werd bekend door het tv-programma Idols, waar ze tweede werd. Kimberly was daarnaast o.a. te zien in de reizende show ‘Jeans 25’. Als klein meisje stond ze al op het podium in de professionele musicals ‘The Sound of Music’ en ‘Annie.’  Momenteel droomt Kimberly van een grote carrière als popzangeres. Vorig jaar bracht ze de singles ‘Like a Queen’ en ‘Follow’ uit. Kimberly komt in 2018 les geven in kampweek 3 bij het zangkamp.  >Vivian Gomez Cardoso Workshop Dans 2018: KunstKamp Dans week 5 De altijd goedlachse danseres Vivian Gomez Cardoso stal ons hart en werd bekend door haar uitmuntende uitvoering in So You Think You Can Dance NL/BE. Tijdens haar opleiding danste ze met wereldsterren als Diana Ross en Lionel Richie. Door een uitermate goede beheersing van alle stijlen is Vivian een veelgevraagde danseres. Ze heeft voor het gezelschap van Isabelle Beernaert in diverse stukken gedanst. Onlangs was Vivian te zien in de musical Evita en de populaire theatershow The Fabulous Sneakerboyz van Roy Julen.  Vivian komt in 2018 les geven in kampweek 5 bij het Danskamp.  >Tommie Christiaan Workshops Acteren en Zang 2018: KunstKamp Acteren week 3 KunstKamp Zang week 3 Musicalster Tommie Christiaan werd bekend door zijn hoofdrollen in o.a. de musicals Zorro, Grease en Hair. Dit seizoen speelt hij de hoofdrol in de musical ‘On Your Feet.’ Afgelopen jaren was Tommie ook te zien in ‘De Beste Zangers van Nederland’ en in The Voice of Holland. Daarnaast kunnen jullie deze acteur/danser/zanger ook nog kennen van de films ‘Afblijven’ en ‘Dansen op de vulkaan.’ In 2018 speelde Tommie de hoofdrol in ‘The Passion’. Volgend seizoen tourt hij met zijn eigen theatershow door Nederland. Tommie komt in 2018 les geven in kampweek 3 bij het Acteerkamp en het Zangkamp.    >Jolijn Henneman Workshops Acteren en Musical 2018: KunstKamp Acteren week 2 KunstKamp MuziekTheater week 2 Actrice Jolijn Henneman is bekend door de rol van Elin/Becky in Nieuwe Tijden en GTST. Je kunt Jolijn ook kennen van haar rol in de populaire film Misfit. Voor haar grote doorbraak speelde ze Prinses Linde in de populaire Studio 100 productie Prinsessia. Jolijn speelde ook in de musicals Doornroosje en Grease. Momenteel is Jolijn te zien in Showponies, een show van Alex Klaassen. Volgend seizoen speelt ze de hoofdrol in de musical Mamma Mia! Jolijn komt in 2018 les geven in kampweek 2 bij het Acteerkamp en MuziekTheaterkamp.   >Stijn Fransen Workshops Acteren en Dans 2018: KunstKamp Acteren week 6 KunstKamp DansMusical week 6 Stijn Fransen werd bekend als actrice door haar rol van Renée in SpangaS. Momenteel is ze vooral bekend van haar rol als Sam in GTST. Stijn speelde ook in de films Rokjesdag, Fataal en SpangaS in Actie. Als opleiding volgde Stijn musical en muziektheater bij de Willem Nijholt Academie. Als stage speelde ze in de musical Lover of Loser. Vorig seizoen was Stijn ook te zien in het populaire tv-programma Dance Dance Dance. Samen met Toprak werd ze tweede. Stijn komt in 2018 les geven in kampweek 6 bij het Acteerkamp en het DansMusicalkamp.   >Marnix Lenselink Workshops Dans 2018: KunstKamp Dans week 5 KunstKamp HipHop week 5 Danser Marnix Lenselink werd landelijk bekend door Dance Dance Dance. Hij won dit programma vorig seizoen samen met Zoey Ivory. Marnix staat al zijn hele leven op het podium,hij begon bij Kinderen voor Kinderen en was de kleine Simba in The Lion King. Dit seizoen speelde hij opnieuw in Disney’s Lion King en danste hij niet alleen in het ensemble maar hij was ook de Fight en Flight Captain van de musicalproductie. Marnix is ook onderdeel van de tapdansgroep Tappin-It Collective. Daarvoor danste hij o.a. voor dancecompany Ish. Marnix geeft in 2018 les in kampweek 5 bij het Danskamp en HipHopkamp.     >Vajèn van den Bosch Workshops Acteren en Zang 2018: KunstKamp Acteren week 3 KunstKamp Zang week 3 Musicalster Vajèn haar bekendheid begon bij ‘The Voice Kids’’. Dit seizoen speelde ze de hoofdrol in de musical ‘On Your Feet’. Afgelopen jaren speelde Vajèn van den Bosch hoofdrollen in ‘De Gelaarsde Kat’, ‘Grease’, ‘Droomvlucht’ en ‘Shrek’. Op tv kun je haar kennen van haar rollen in ‘SpangaS‘, ‘Ghost Rockers’, ‘Nieuwe Tijden’ en de serie ‘De Spa’. Dit grote talent was daarnaast ook nog te bewonderen in ‘Musicals in Concert’ en de film ‘Hart Beat’. Vajèn komt in 2018 les geven in 2018 les geven in kampweek 3 bij het Acteerkamp en het Zangkamp.  >Devanté Walden Workshops Dans 2018: KunstKamp HipHop week 5 Danser Devanté Walden is op jonge leeftijd al zeer bekend in de danswereld. Op Instagram heeft Devanté al bijna 53.000 volgers. Dit jaar haalde de getalenteerde danser de finale van het tv-programma 'Time to Dance' met de door hem opgerichte danscrew 'Once upon a Time (OUAT).' De crew behaalde dit jaar ook een tweede plek bij het grootste urban dans evenement van de wereld genaamd 'World of Dance' in Berlijn. Op het YouTube kanaal OrokanaWorld kun je video's bekijken van Devanté en zijn danscrew. De dansvideo's zijn al duizenden keren bekeken en sommigen zelfs meer dan een miljoen keer. Devanté is als danser ook nog te zien in videoclips en de film ‘Heksen bestaan niet’. Devanté komt in 2018 les geven in kampweek 5 bij het HipHopkamp.   >Denden Karadeniz Workshops Dans 2018: KunstKamp Dans week 5 KunstKamp HipHop week 5 Danser Denden werd bekend door het programmaSo You Think You Can Dance NL/BE. Denden studeerde dans aan het Art & Entertainment college. Na SYTYCD deed Denden ook nog mee aan The Ultimate Dance Battle en onlangs stond hij in de finale van het tv-programma Time to Dance. Dit jaar danste Denden voor het dansgezelschap Ish. Daarvoor heeft hij onder andere gedanst voor Isabelle Beernaert. Denden komt in 2018 les geven in kampweek 5 bij het Danskamp en HipHopkamp.