© 2020 Theaterschool MyDreams, onderdeel van MET MyDreams   Alle rechten voorbehouden       E-mail: info@kunstkampen.nl Tags: zomerkamp zomerkampen 2016 kinderkamp jeugdkamp tienerkamp sportkamp theaterkamp kinderkamp jeugdkamp musicalkampen zanglessen danskamp musicalkamp muziekkamp hiphopkamp zangkamp acteerkamp filmkamp toneelkamp muziektheaterkamp theaterkampen  acteerkampen vakantiekampen dans kamp dansen workshops zomervakantie kampen dancecamp muziektheater acteren zang zingen onvergetelijke kampen danskampen zomerstages toneelschool dansschool zomercursus zomerprogramma zomerrooster theaterstage dansstage jeugdvakantie kindervakantie tienerkamp danskampen vlogkamp kunstkampen kunstkamp mydreams theaterschool woordkunst musicalcamp hiphop zomerstage BN’ers danskamp jeugdkampen muziekkamp muziekschool musical summerschool zomerschool zangkampen acteerkampen dans en musical balletkamp hiphopdanskampen hiphopkamp muziekkampen zangschool
MyDreams KunstKampen

BN’ers 2020

> Op ieder zomerkamp krijg je twee gastworkshops van bekende artiesten! Hieronder zie je de BN’ers die in de zomer van 2020 workshops kwamen geven.
Schrijf je nu in Schrijf je nu in
Gek op theater? Dan zijn dit de leukste zomerkampen voor jou in Nederland! 12JAAR MyDreams!                                                           

BN’ers Zomerkampen 2020

Volg alle informatie over de BN’er workshops op onze Instagrampagina: http://www.instagram.com/kunstkamp en Facebookpagina: http://www.facebook.com/kunstkampen

>Stephanie van Eer

Workshops Acteren 2020: KunstKamp Acteren week 1 KunstKamp DansMusical week 1 Actrice en presentatrice Stephanie van Eer is bekend geworden door de rol van Shirley in SpangaS. Momenteel is Stephanie te zien als JoJo in Goede Tijden, Slechte Tijden en is ze de presentatrice van de Kids Top 20. Stephanie speelde in meerdere films zoals Elvy’s Wereld: So Ibiza, Kappen en Hart Beat. Dit multitalent kan niet alleen acteren en presenteren, Stephanie kan ook nog dansen en zingen. Zo speelde ze al jong in meerdere musicals zoals The Lion King en Amandla! Mandela. Stephanie komt in 2020 les geven in kampweek 1 bij het Acteerkamp en DansMusicalkamp.

Video:

> Bekijk op ons YouTubekanaal MyDreamsNL filmpjes van voorgaande jaren. De BN’ers voor 2021 worden tussen februari en juli bekend gemaakt.
>Bruno Prent Workshops Acteren en Rap 2020: KunstKamp Acteren week 3 en 6 KunstKamp DansMusical week 4 en 6 KunstKamp MuziekTheater week 4 KunstKamp Zang week 3 Bruno Prent is bij het grote publiek bekend als Dylan King uit SpangaS. Voor SpangaS speelde Bruno al een gastrol in Goede Tijden, Slechte Tijden. Naast Dylan in SpangaS speelt Bruno momenteel ook Jack in de NPO3-serie ‘de Slet van 6 VWO’. Bruno is niet alleen acteur maar hij maakt ook muziek en is zanger/rapper. Zo zong hij o.a. de titelsong voor ‘de Slet van 6 VWO’; ‘Het is al gebeurd’ en voor zijn debuutsingle ‘Je weet niks’ vloog hij naar Ibiza om daar zijn videoclip op te nemen. Dit jaar bracht hij de singles ’Bjina half 1’ en ‘Zo weinig tijd’ uit. Naast acteren en muziek maken zie je Bruno ook regelmatig presenteren, hij is een vaste invaller voor het tv-programma Zapplive. Bruno komt in 2020 les geven in kampweken 3, 4 en 6 bij het Acteerkamp, DansMusicalkamp, MuziekTheaterkamp en Zangkamp.

>Vajèn van den Bosch

Workshops Acteren en Zang/Musical 2020: KunstKamp Acteren week 1, 2 en 3 KunstKamp DansMusical week 1 en 4 KunstKamp MuziekTheater week 2 en 4 KunstKamp Zang week 3 Musicalster en actrice Vajèn van den Bosch speelde als kind al in diverse grote musicals. Haar grote doorbraak kwam met haar deelname aan ‘The Voice Kids’. Ze speelde daarna hoofdrollen in de musicals ‘The Sound of Music’, ‘Grease’, ‘De Gelaarsde Kat’, ‘On Your Feet’ en ‘Kinky Boots’. Maar multitalent Vajèn scoorde niet alleen hoofdrollen in het theater, ze speelde ook in de series ‘SpangaS’, ‘Nieuwe Tijden’ en ‘Ghost Rockers’. Ook in films scoorde Vajèn grote rollen, ze speelde o.a. in ‘SpangaS in Actie’, ‘First Kiss’ en ‘Hart beat’. Vajèn kun je ook van haar stemgeluid kennen, ze sprak en zong bijvoorbeeld de stem in van de Disneyfilm ‘Vaiana’. Vajèn komt in 2020 les geven in kampweken 1, 2, 3 en 4  bij het Acteerkamp, DansMusicalkamp, MuziekTheaterkamp en Zangkamp.
Schrijf je nu in Schrijf je nu in
© Masha Osipova

>Floris Bosveld

Workshops Dans 2020: KunstKamp Dans week 5 KunstKamp HipHop week 5 Danser Floris Bosveld werd bekend door zijn deelname aan ‘So You Think You Can Dance’. Hij werd de winnaar van seizoen 2010. Na zijn overwinning was hij danser voor diverse theatershows en had hij een rol in de dansfilm ‘Body Language’. In 2014 verhuisde Floris naar de Verenigde Staten om te dansen in de Michael Jackson One show van Cirque Du Soleil. Na het dansen in deze grote show werd Floris gecast voor de videoclip ‘Cheap Trills’ van Sia  en werd hij danser voor Sia haar liveshows Daarna danste Floris voor heel veel grote artiesten zoals Christina Aguilera, Gwen Stefani, Jennifer Hudson en de Backstreet Boys. Momenteel is Floris in Nederland door de coronaciris. En hebben wij het geluk dat hij workshops op ons kamp kan komen geven. Floris komt in 2020 les geven in kampweek 5 bij het Danskamp en HipHopkamp.

>Gianinni Semedo Moreira

Workshops Dans 2020: KunstKamp Dans week 5 KunstKamp HipHop week 5 Danser Gianinni Semedo Moreira werd bekend door zijn deelname aan ‘So You Think You Can Dance’. Na het tv-programma verhuisde Gianinni al snel naar Los Angeles. In Amerika heeft Gianinni een mooie carrière opgebouwd en danste hij o.a. voor Lady Gaga, Shakira, Rihanna en Nicki Minaj. In 2017 danste hij zelfs op het grootste evenement van de USA; de halftimeshow van de Superbowl. Vorig jaar was Gianinni ook te zien als jurylid in het Nederlandse tv-programma ‘Time to Dance’. Naast danser en choreograaf is Gianinni ook aan het werk als regisseur. Hij werkte o.a. samen met Nike en Footlocker. Gianinni komt in 2020 les geven in kampweek 5 bij het Danskamp en HipHopkamp.

>Sterre van Woudenberg

Workshops Acteren en Musical 2020: KunstKamp Acteren week 2 en 6 KunstKamp MuziekTheater week 2 KunstKamp DansMusical week 6 Actrice Sterre van Woudenberg is bekend geworden door de rol van Nola in Brugklas. Afgelopen jaar speelde ze ook de hoofdrol in de bioscoopfilm ‘Brugklas: de tijd van m’n leven’. Sterre is ook te zien als Julia, de beste vriendin van de hoofdrolspeelster, in de bioscoopfilm Whitestar’ met Britt Dekker (nu ook op Netflix). Sterre volgde zelf diverse workshops bij o.a. Pia Douwes en Hugo Metsers. Sterre was voor haar tv-doorbraak in Brugklas te zien in de zang- en dansshow Jeans Teenz. Ook speelde Sterre diverse grote rollen in musicalproducties van Tim Koldenhof, zoals Wicked en Legally Blonde. Sterre komt in 2020 les geven in kampweken 2 en 6  bij het Acteerkamp, DansMusicalkamp en MuziekTheaterkamp.

>Tessa Sunniva van Tol

Workshops Toneel en Zang/Musical: KunstKamp Acteren week 1, 2 en 3 KunstKamp DansMusical week 1 en 4 KunstKamp MuziekTheater week 2 en 4 KunstKamp Zang week 3 Musicalster Tessa Sunnivan Tol werd bekend door haar deelname aan ‘So You Wanna Be a Popstar’. Ze eindigde als tweede maar bracht daarna wel meerdere single uit. Tessa haar grote doorbraak kwam met het spelen van de hoofdrol in de musical ‘The Little Mermaid’, waar ze zelfs een musicalaward voor won. Als kind speelde Tessa al in grote producties zoals ‘The Sound of Music’. Na de rol van Ariël speelde Tessa twee jaar lang de hoofdrol van Jane in de Duitse musical ‘Tarzan’. Eenmaal terug in Nederland zong Tessa in de show ‘The Best of Broadway’ en scoorde ze de hoofdrol in de musical ‘Anastasia’. Zodra ‘Anastasia’ weer het podium op mag zal Tessa daar avond aan avond weer gaan stralen. Tessa komt in 2020 les geven in kampweken 1, 2, 3 en 4 bij het Acteerkamp, DansMusicalkamp, MuziekTheaterkamp en Zangkamp.

>Noa Meijer

Workshops Dans 2020: KunstKamp Dans week 5 KunstKamp HipHop week 5 Danseres Noa Meijer werd bekend toen ze het tv-programma Junior Dance won. Na Junior Dance scoorde ze gelijk een rol in de musical Billy Elliot. Daarvoor speelde ze ook al in de musical Annie. Noa speelde ook de hoofdrol in de Netkids serie ‘It’s Lisa baby’. Als danseres is Noa ook te zien in meerdere videoclips, o.a. in de clip van Jan Smit en Kraantje Pappie. Noa is vorig jaar afgestudeerd aan de dansacademie van Lucia Marthas waarmee ze heel veel podiumervaring heeft opgedaan. Die podiumervaring gebruikt ze nu o.a. als danseres voor het tv-programma ‘Dance Dance Dance.’ Noa komt in 2020 les geven in kampweek 5 bij het Danskamp en HipHopkamp.

>Cecilia Adorée

Workshops Acteren 2020: KunstKamp Acteren week 6 KunstKamp DansMusical week 6 Actrice en zangeres Cecilia Adorée is bij het grote publiek bekend als Tiffy uit Goede Tijden, Slechte Tijden en Nieuwe Tijden. Daarvoor speelde Cecilia o.a. gastrollen in Flikken Maastricht en Dokter Deen. Cecilia is afgestudeerd aan de MuziekTheater opleiding van Codarts.  In het derde jaar van haar opleiding speelde ze in Life of Times van The National Theatre of New York en trad ze op met jongerenperformances van het Ro Theater. In het laatste jaar van het Conservatorium liep ze stage bij Soldaat van Oranje. Ze vormt ook een zanggroep met twee andere zangeressen: Fenominals. Cecilia komt in 2020 les geven in kampweek 6 bij het Acteerkamp en DansMusicalkamp.
© 2020 Theaterschool MyDreams, onderdeel van MET MyDreams   Alle rechten voorbehouden       E-mail: info@kunstkampen.nl gs: zomerkamp zomerkampen 2016 kinderkamp jeugdkamp tienerkamp sportkamp theaterkamp kinderkamp jeugdkamp musicalkampen zanglessen musicalkamp muziekkamp hiphopkamp zangkamp acteerkamp filmkamp toneelkamp muziektheaterkamp theaterkampen  acteerkampen vakantiekampen dans kamp dansen workshops zomervakantie kampen dancecamp muziektheater acteren zang zingen onvergetelijke kampen danskampen zomerstages toneelschool dansschool zomercursus zomerprogramma zomerrooster theaterstage dansstage jeugdvakantie kindervakantie tienerkamp kunstkampen kunstkamp mydreams theaterschool jongens meiden musicalcamp hiphop zomerstage BN’ers danskamp jeugdkampen muziekkamp muziekschool musical summerschool zomerschool zangkampen acteerkampen dans en musical balletkamp hiphopdanskampen hiphopkamp muziekkampen zangschool  musical balletkamp hiphopdanskampen, hiphopkamp muziekkampen
MyDreams KunstKampen*

BN’ers 2020

> Op ieder zomerkamp krijg je twee gastworkshops van bekende artiesten! Hieronder zie je de BN’ers die in de zomer van 2020 workshops kwamen geven.
Inschrijfformulier Inschrijfformulier
Gek op theater? Dan zijn dit de leukste zomerkampen voor jou in Nederland!
>Bruno Prent Workshops Acteren en Rap 2020: KunstKamp Acteren week 3 en 6 KunstKamp DansMusical week 4 en 6 KunstKamp MuziekTheater week 4 KunstKamp Zang week 3 Bruno Prent is bij het grote publiek bekend als Dylan King uit SpangaS. Voor SpangaS speelde Bruno al een gastrol in Goede Tijden, Slechte Tijden. Naast Dylan in SpangaS speelt Bruno ook Jack in de NPO3-serie ‘de Slet van 6 VWO’. Bruno is niet alleen acteur maar hij maakt ook muziek en is zanger/rapper. Zo zong hij o.a. de titelsong voor ‘de Slet van 6 VWO’; ‘Het is al gebeurd’ en voor zijn debuutsingle ‘Je weet niks’ vloog hij naar Ibiza om daar zijn videoclip op te nemen. Dit jaar bracht hij de singles ’Bjina half 1’ en ‘Zo weinig tijd’ uit. Naast acteren en muziek maken zie je Bruno ook regelmatig presenteren, hij is een vaste invaller voor het tv-programma Zapplive. Bruno komt in 2020 les geven in kampweken 3, 4 en 6 bij het Acteerkamp, DansMusicalkamp, MuziekTheaterkamp en Zangkamp.

>Vajèn van den Bosch

Workshops Acteren en Zang/Musical 2020: KunstKamp Acteren week 1, 2 en 3 KunstKamp DansMusical week 1 en 4 KunstKamp MuziekTheater week 2 en 4 KunstKamp Zang week 3 Musicalster en actrice Vajèn van den Bosch speelde als kind al in diverse grote musicals. Haar grote doorbraak kwam met haar deelname aan ‘The Voice Kids’. Ze speelde daarna hoofdrollen in de musicals ‘The Sound of Music’, ‘Grease’, ‘De Gelaarsde Kat’, ‘On Your Feet’ en ‘Kinky Boots’. Maar multitalent Vajèn scoorde niet alleen hoofdrollen in het theater, ze speelde ook in de series ‘SpangaS’, ‘Nieuwe Tijden’, ‘De Spa’ en ‘Ghost Rockers’. Ook in films scoorde Vajèn grote rollen, ze speelde o.a. in ‘SpangaS in Actie’, ‘First Kiss’ en Hart beat’. Vajèn kun je ook van haar stemgeluid kennen, ze sprak en zong bijvoorbeeld de stem in van de Disneyfilm ‘Vaiana’. Vajèn komt in 2020 les geven in kampweken 1, 2, 3 en 4  bij het Acteerkamp, DansMusicalkamp, MuziekTheaterkamp en Zangkamp.

>Sterre van Woudenberg

Workshops Acteren en Musical 2020: KunstKamp Acteren week 2 en 6 KunstKamp MuziekTheater week 2 KunstKamp DansMusical week 6 Actrice Sterre van Woudenberg is bekend geworden door de rol van Nola in Brugklas. Afgelopen jaar speelde ze ook de hoofdrol in de bioscoopfilm ‘Brugklas: de tijd van m’n leven’. Sterre is ook te zien als Julia, de beste vriendin van de hoofdrolspeelster, in de bioscoopfilm Whitestar’ met Britt Dekker (nu op Netflix). Sterre volgde zelf diverse workshops bij o.a. Pia Douwes en Hugo Metsers. Sterre was voor haar tv-doorbraak in Brugklas te zien in de zang- en dansshow Jeans Teenz. Ook speelde Sterre diverse grote rollen in musicalproducties van Tim Koldenhof, zoals Wicked en Legally Blonde. Sterre komt in 2020 les geven in kampweken 2 en 6  bij het Acteerkamp, DansMusicalkamp  en MuziekTheaterkamp.

>Floris Bosveld

Workshops Dans 2020: KunstKamp Dans week 5 KunstKamp HipHop week 5 Danser Floris Bosveld werd bekend door zijn deelname aan ‘So You Think You Can Dance’. Hij werd de winnaar van seizoen 2010. Na zijn overwinning was hij danser voor diverse theatershows en had hij een rol in de dansfilm ‘Body Language’. In 2014 verhuisde Floris naar de Verenigde Staten om te dansen in de Michael Jackson One show van Cirque Du Soleil. Na het dansen in deze grote show werd Floris gecast voor de videoclip ‘Cheap Trills’ van Sia en werd hij danser voor Sia haar liveshows. Daarna danste Floris voor heel veel grote artiesten zoals Christina Aguilera, Gwen Stefani, Jennifer Hudson en de Backstreet Boys. Momenteel is Floris in Nederland door de coronaciris. En hebben wij het geluk dat hij workshops op ons kamp kan komen geven. Floris komt in 2020 les geven in kampweek 5 bij het Danskamp en HipHopkamp.

>Tessa Sunniva van Tol

Workshops Toneel en Zang/Musical: KunstKamp Acteren week 1, 2 en 3 KunstKamp DansMusical week 1 en 4 KunstKamp MuziekTheater week 2 en 4 KunstKamp Zang week 3 Musicalster Tessa Sunnivan Tol werd bekend door haar deelname aan ‘So You Wanna Be a Popstar’. Ze eindigde als tweede maar bracht daarna wel meerdere single uit. Tessa haar grote doorbraak kwam met het spelen van de hoofdrol in de musical ‘The Little Mermaid’, waar ze zelfs een musicalaward voor won. Als kind speelde Tessa al in grote producties zoals ‘The Sound of Music’. Na de rol van Ariël speelde Tessa twee jaar lang de hoofdrol van Jane in de Duitse musical Tarzan’. Eenmaal terug in Nederland zong Tessa in de show ‘The Best of Broadway’ en scoorde ze de hoofdrol in de musical ‘Anastasia’. Zodra ‘Anastasia’ weer het podium op mag zal Tessa daar avond aan avond weer gaan stralen. Tessa komt in 2020 les geven in kampweken 1, 2, 3 en 4 bij het Acteerkamp,  DansMusicalkamp, MuziekTheaterkamp en Zangkamp.

>Stephanie van Eer

Workshops Acteren 2020: KunstKamp Acteren week 1 KunstKamp DansMusical week 1 Actrice en presentatrice Stephanie van Eer is bekend geworden door de rol van Shirley in SpangaS. Momenteel is Stephanie te zien als JoJo in Goede Tijden, Slechte Tijden en is ze de presentatrice van de Kids Top 20. Stephanie speelde in meerdere films zoals Elvy’s Wereld: So Ibiza, Kappen en Hart Beat. Dit multitalent kan niet alleen acteren en presenteren, Stephanie kan ook nog dansen en zingen. Zo speelde ze al jong in meerdere musicals zoals The Lion King en Amandla! Mandela. Stephanie komt in 2020 les geven in kampweek 1 bij het Acteerkamp en DansMusicalkamp.

>Gianinni Semedo Moreira

Workshops Dans 2020: KunstKamp Dans week 5 KunstKamp HipHop week 5 Danser Gianinni Semedo Moreira werd bekend door zijn deelname aan ‘So You Think You Can Dance’. Na het tv-programma verhuisde Gianinni al snel naar Los Angeles. In Amerika heeft Gianinni een mooie carrière opgebouwd en danste hij o.a. voor Lady Gaga, Shakira, Rihanna en Nicki Minaj. In 2017 danste hij zelfs op het grootste evenement van de USA; de halftimeshow van de Superbowl. Vorig jaar was Gianinni ook te zien als jurylid in het Nederlandse tv-programma ‘Time to Dance’. Naast danser en choreograaf is Gianinni ook aan het werk als regisseur. Hij werkte o.a. samen met Nike en Footlocker. Gianinni komt in 2020 les geven in kampweek 5 bij het Danskamp en HipHopkamp.

>Noa Meijer

Workshops Dans 2020: KunstKamp Dans week 5 KunstKamp HipHop week 5 Danseres Noa Meijer werd bekend toen ze het tv-programma Junior Dance won. Na Junior Dance scoorde ze gelijk een rol in de musical Billy Elliot. Daarvoor speelde ze ook al in de musical Annie. Noa speelde ook de hoofdrol in de Netkids serie ‘It’s Lisa baby’. Als danseres is Noa ook te zien in meerdere videoclips, o.a. in de clip van Jan Smit en Kraantje Pappie. Noa is vorig jaar afgestudeerd aan de dansacademie van Lucia Marthas waarmee ze heel veel podiumervaring heeft opgedaan. Die podiumervaring gebruikt ze nu o.a. als danseres voor het tv-programma ‘Dance Dance Dance.’ Noa komt in 2020 les geven in kampweek 5 bij het Danskamp en HipHopkamp.

>Cecilia Adorée

Workshops Acteren 2020: KunstKamp Acteren week 6 KunstKamp DansMusical week 6 Actrice en zangeres Cecilia Adorée is bij het grote publiek bekend als Tiffy uit Goede Tijden, Slechte Tijden en Nieuwe Tijden. Daarvoor speelde Cecilia o.a. gastrollen in Flikken Maastricht en Dokter Deen. Cecilia is afgestudeerd aan de MuziekTheater opleiding van Codarts.  In het derde jaar van haar opleiding speelde ze in Life of Times van  The National Theatre of New York en trad ze op met jongerenperformances van het Ro Theater. In het laatste jaar van het Conservatorium liep ze stage bij Soldaat van Oranje. Ze vormt ook een zanggroep met twee andere zangeressen: Fenominals. Cecilia komt in 2020 les geven in kampweek 6 bij het Acteerkamp en DansMusicalkamp.

De MyDreams KunstKampen gaan door!

LEES HIER ANTWOORDEN OP VEELGESTELDE VRAGEN I.V.M. COVID-19.
© Masha Osipova