© 2024 Theaterschool MyDreams, onderdeel van MET MyDreams   Alle rechten voorbehouden       E-mail: info@kunstkampen.nl Tags: zomerkamp zomerkampen 2022 kinderkamp jeugdkamp tienerkamp sportkamp theaterkamp kinderkamp jeugdkamp musicalkampen zanglessen danskamp musicalkamp muziekkamp hiphopkamp zangkamp acteerkamp filmkamp toneelkamp muziektheaterkamp theaterkampen  acteerkampen vakantiekampen dans kamp dansen workshops zomervakantie kampen dancecamp muziektheater acteren zang zingen onvergetelijke kampen danskampen zomerstages toneelschool dansschool zomercursus zomerprogramma zomerrooster theaterstage dansstage jeugdvakantie kindervakantie tienerkamp danskampen vlogkamp kunstkampen kunstkamp mydreams theaterschool woordkunst musicalcamp hiphop zomerstage BN’ers danskamp jeugdkampen muziekkamp muziekschool musical summerschool zomerschool zangkampen acteerkampen dans en musical balletkamp hiphopdanskampen hiphopkamp muziekkampen zangschool
MyDreams KunstKampen

BN’ers 2024

> Op ieder zomerkamp krijg je twee gastworkshops van bekende artiesten! Hieronder zie je de BN’ers die in de zomer van 2024 workshops komen geven!
Schrijf je nu in Schrijf je nu in
Gek op theater? Dan zijn dit de leukste zomerkampen in Nederland voor jou!                                                           

BN’ers Zomerkampen 2024

Volg alle informatie over de BN’er workshops op onze Instagrampagina: http://www.instagram.com/kunstkamp en Facebookpagina: http://www.facebook.com/kunstkampen
>Juvat Westendorp Workshops Acteren en Dans 2024: KunstKamp Acteren week 1, 2 en 3 KunstKamp DansMusical week 1 en 3 KunstKamp MuziekTheater week 2 Acteur en Danser Juvat Westendorp werd bij het grote publiek bekend door zijn deelname aan So You Think You Can Dance. Juvat was o.a. danser voor het Scapino Ballet  en Isabelle Beernaert. Hij volgde een acteeropleiding bij Kemna de Jaargang en speelde al snel in series zoals Goede Tijden, Slechte Tijden en De Spa. Inmiddels is Juvat niet meer van de tv weg te denken, hij was o.a. te zien in Make Up Your Mind, Het Perfecte Plaatje, Dancing on Ice, Dans Mee Met en Dancecamp. Juvat heeft ook al velen hoofdrollen op zijn naam staan in films als Onze Jongens, Just Say Yes, Silverstar, Juf Braaksel en Happy Single. Momenteel kun je hem in de bioscoop zien in de film Buenas Chicas. Juvat komt in 2024 les geven in kampweek 1, 2 en 3 bij het Acteerkamp, MuziekTheaterkamp en DansMusicalkamp.

Video:

> Bekijk op ons YouTubekanaal MyDreamsNL filmpjes van voorgaande jaren. De BN’ers voor 2024 worden tussen maart en juli 2024 bekend gemaakt.
>Nyassa Alberta Workshops Acteren en Musical 2024: KunstKamp Acteren week 6 KunstKamp DansMusical week 6 Musicalster Nyassa Alberta werd in Nederland bekend door haar hoofdrol in Tina Turner de Musical. Maar Nyassa speelde eerder al tientallen hoofdrollen in Duitsland. Zo speelde ze hoofdrollen in de musicals Sister Act, The Lion King en Jesus Christ Superstar. Nyassa speelde ook rollen in de musicals Aida, We Will Rock You en Hairspray. In 2020 kwam Nyassa naar Nederland voor de rol van Tina waar ze ook een musicalaward voor won voor de beste vrouwelijke hoofdrol. Nyassa was daarna te zien in de musical The Bodyguard in Nederland, maar deze hoofdrol van Rachel Marron speelde ze ook al eerder in Duitsland. Op TV kon je Nyassa dit jaar zien als coach in het musicalprogramma ‘Stars on Stage’. Nyassa komt in 2024 les geven in kampweek 6 bij het Acteerkamp en DansMusicalkamp.

>Redouan “Redo” Ait Chitt

Workshops Dans 2024: KunstKamp Dans week 5 KunstKamp HipHop week 5 Danser Redo werd bij het grote publiek bekend toen hij de meest prestigieuze dansprijs van Nederland “De Zwaan” won. Hij werd hiermee de eerste autodidactische hiphop danser die deze prijs won.  Ook werd hij Officier in de Orde van Oranje-Nassau. Redo opende in 2021 de 2e halve finale van het Eurovisie Songfestival in Rotterdam. Sinds 2010 is Redo onderdeel van ILL-Abillities, een internationale breakdance groep. Deze danscrew bestaat uit dansers met allemaal verschillende beperkingen wat leidde tot een Olivier Award-nominatie in de categorie: "Outstanding Achievement in Dance". Redo was dit seizoen op tv presentator van het NPO- programma Project Dans. Momenteel danst hij in de voorstelling REMLA samen met Denden & ICK Dans Amsterdam. Redo komt in 2024 lesgeven in kampweek 5 bij het Danskamp en HipHopkamp.
Schrijf je nu in Schrijf je nu in
© Masha Osipova

>Natascha Dejong

Workshops Dans 2024: KunstKamp Dans week 5 KunstKamp HipHop week 5 Danseres Natascha werd bij het grote publiek bekend toen zij finaliste werd in So You Think You Can Dance. Ze studeerde af aan Codarts en studeerde in New York bij ‘the Ailey School’ en in Los Angeles bij ‘the Edge’. Natascha speelde in de musicals Cats, Chicago, Dirty Dancing en On Your Feet. Als danseres was ze ook te zien in tv-shows als Strictly Come Dancing, X-factor en The Voice. Natascha is ook alle seizoenen van de Vlaamse Dancing with the Stars te zien geweest als choreograaf en danspartner van o.a. Ian Thomas en Viktor Verhulst. Dit jaar was zij coach in het tv-programma Project Dans van de NPO. Natascha komt in 2024 lesgeven in kampweek 5  bij het Danskamp en HipHopkamp.

>Tara Hetharia

Workshops Acteren en Musical 2024: KunstKamp Acteren week 1 en 6 KunstKamp DansMusical week 1 en 6 Actrice Tara Hethari werd bij het grote publiek bekend door haarl rol in de serie SpangaS. Als kind was Tara al te zien in Kinderen voor Kinderen, de film Mijn vader is een detective en de musicals The Lion King en Les Miserables. Tara spreekt ook van kleins af aan stemmen in voor films en series en zingt. Als actrice volgde rollen in films en series als Hitte, Pestkop, Mocromaffia en Hartbeat. Vorig jaar was ze te zien in het theater met Gelukszoekers op Sumatra van het theatergezelschap Korthals Stuurman en in De Tempel van Firma Mes. Momenteel is Tara met een hoofdrol in de bioscoopfilm Verliefd op Bali te zien. Tara komt in 2024 les geven in kampweek 1 en 6 bij het Acteerkamp en DansMusicalkamp
>Volgt later
>Volgt later
© 2024 Theaterschool MyDreams, onderdeel van MET MyDreams   Alle rechten voorbehouden       E-mail: info@kunstkampen.nl gs: zomerkamp zomerkampen 2016 kinderkamp jeugdkamp tienerkamp sportkamp theaterkamp kinderkamp jeugdkamp musicalkampen zanglessen musicalkamp muziekkamp hiphopkamp zangkamp acteerkamp filmkamp toneelkamp muziektheaterkamp theaterkampen  acteerkampen vakantiekampen dans kamp dansen workshops zomervakantie kampen dancecamp muziektheater acteren zang zingen onvergetelijke kampen danskampen zomerstages toneelschool dansschool zomercursus zomerprogramma zomerrooster theaterstage dansstage jeugdvakantie kindervakantie tienerkamp kunstkampen kunstkamp mydreams theaterschool jongens meiden musicalcamp hiphop zomerstage BN’ers danskamp jeugdkampen muziekkamp muziekschool musical summerschool zomerschool zangkampen acteerkampen dans en musical balletkamp hiphopdanskampen hiphopkamp muziekkampen zangschool  musical balletkamp hiphopdanskampen, hiphopkamp muziekkampen
MyDreams KunstKampen*

BN’ers 2024

> Op ieder zomerkamp krijg je twee gastworkshops van bekende artiesten! Hieronder zie je de BN’ers die in de zomer van 2024 workshops komen geven!
Inschrijfformulier Inschrijfformulier
>Nyassa Alberta Workshops Acteren en Musical 2024: KunstKamp Acteren week 6 KunstKamp DansMusical week 6 Musicalster Nyassa Alberta werd in Nederland bekend door haar hoofdrol in Tina Turner de Musical. Maar Nyassa speelde eerder al tientallen hoofdrollen in Duitsland. Zo speelde ze hoofdrollen in de musicals Sister Act, The Lion King en Jesus Christ Superstar. Nyassa speelde ook rollen in de musicals Aida, We Will Rock You en Hairspray. In 2020 kwam Nyassa naar Nederland voor de rol van Tina waar ze ook een musicalaward voor won voor de beste vrouwelijke hoofdrol. Nyassa was daarna te zien in de musical The Bodyguard in Nederland, maar deze hoofdrol van Rachel Marron speelde ze ook al eerder in Duitsland. Op TV kon je Nyassa dit jaar zien als coach in het musicalprogramma ‘Stars on Stage’. Nyassa komt in 2024 les geven in kampweek 6 bij het Acteerkamp en DansMusicalkamp. >Juvat Westendorp Workshops Acteren en Dans 2024: KunstKamp Acteren week 1, 2 en 3 KunstKamp DansMusical week 1 en 3 KunstKamp MuziekTheater week 2 Acteur en Danser Juvat Westendorp werd bij het grote publiek bekend door zijn deelname aan So You Think You Can Dance. Juvat was o.a. danser voor het Scapino Ballet  en Isabelle Beernaert. Hij volgde een acteeropleiding bij Kemna de Jaargang en speelde al snel in series zoals Goede Tijden, Slechte Tijden en De Spa. Inmiddels is Juvat niet meer van de tv weg te denken, hij was o.a. te zien in Make Up Your Mind, Het Perfecte Plaatje, Dancing on Ice, Dans Mee Met en Dancecamp. Juvat heeft ook al velen hoofdrollen op zijn naam staan in films als Onze Jongens, Just Say Yes, Silverstar, Juf Braaksel en Happy Single. Momenteel kun je hem in de bioscoop zien in de film Buenas Chicas. Juvat komt in 2024 les geven in kampweek 1, 2 en 3 bij het Acteerkamp, MuziekTheaterkamp en DansMusicalkamp.

>Tara Hetharia

Workshops Acteren en Musical 2024: KunstKamp Acteren week 1 en 6 KunstKamp DansMusical week 1 en 6 Actrice Tara Hethari werd bij het grote publiek bekend door haarl rol in de serie SpangaS. Als kind was Tara al te zien in Kinderen voor Kinderen, de film Mijn vader is een detective en de musicals The Lion King en Les Miserables. Tara spreekt ook van kleins af aan stemmen in voor films en series en zingt. Als actrice volgde rollen in films en series als Hitte, Pestkop, Mocromaffia en Hartbeat. Vorig jaar was ze te zien in het theater met Gelukszoekers op Sumatra van het theatergezelschap Korthals Stuurman en in De Tempel van Firma Mes. Momenteel is Tara met een hoofdrol in de bioscoopfilm Verliefd op Bali te zien. Tara komt in 2024 les geven in kampweek 1 en 6 bij het Acteerkamp en DansMusicalkamp.

>Redouan “Redo” Ait Chitt

Workshops Dans 2024: KunstKamp Dans week 5 KunstKamp HipHop week 5 Danser Redo werd bij het grote publiek bekend toen hij de meest prestigieuze dansprijs van Nederland “De Zwaan” won. Hij werd hiermee de eerste autodidactische hiphop danser die deze prijs won.  Ook werd hij Officier in de Orde van Oranje-Nassau. Redo opende in 2021 de 2e halve finale van het Eurovisie Songfestival in Rotterdam. Sinds 2010 is Redo onderdeel van ILL- Abillities,een internationale breakdance groep. Deze danscrew bestaat uit dansers met allemaal verschillende beperkingen wat leidde tot een Olivier Award-nominatie in de categorie: "Outstanding Achievement in Dance". Redo was dit seizoen op tv presentator van het NPO-programma Project Dans. Momenteel danst hij in de voorstelling REMLA  samen met Denden & ICK Dans Amsterdam. Redo komt in 2024 lesgeven in kampweek 5 bij het Danskamp en HipHopkamp.

>Natascha Dejong

Workshops Dans 2024: KunstKamp Dans week 5 KunstKamp HipHop week 5 Danseres Natascha werd bij het grote publiek bekend toen zij finaliste werd in So You Think You Can Dance. Ze studeerde af aan Codarts en studeerde in New York bij ‘the Ailey School’ en in Los Angeles bij ‘the Edge’. Natascha speelde in de musicals Cats, Chicago, Dirty Dancing en On Your Feet. Als danseres was ze ook te zien in tv-shows als Strictly Come Dancing, X-factor en The Voice. Natascha is ook alle seizoenen van de Vlaamse Dancing with the Stars te zien geweest als choreograaf en danspartner van o.a. Ian Thomas en Viktor Verhulst. Dit jaar was zij coach in het tv-programma Project Dans van de NPO. Natascha komt in 2024 lesgeven in kampweek 5 bij het Danskamp en HipHopkamp.
Gek op theater? Dan zijn dit de leukste zomerkampen voor jou in Nederland!

BN’ers Zomerkampen 2024

Volg alle informatie over de BN’er workshops op onze Instagrampagina: http://www.instagram.com/kunstkamp en Facebookpagina: http://www.facebook.com/kunstkampen