© 2022 Theaterschool MyDreams, onderdeel van MET MyDreams   Alle rechten voorbehouden       E-mail: info@kunstkampen.nl Tags: zomerkamp zomerkampen 2022 kinderkamp jeugdkamp tienerkamp sportkamp theaterkamp kinderkamp jeugdkamp musicalkampen zanglessen danskamp musicalkamp muziekkamp hiphopkamp zangkamp acteerkamp filmkamp toneelkamp muziektheaterkamp theaterkampen  acteerkampen vakantiekampen dans kamp dansen workshops zomervakantie kampen dancecamp muziektheater acteren zang zingen onvergetelijke kampen danskampen zomerstages toneelschool dansschool zomercursus zomerprogramma zomerrooster theaterstage dansstage jeugdvakantie kindervakantie tienerkamp danskampen vlogkamp kunstkampen kunstkamp mydreams theaterschool woordkunst musicalcamp hiphop zomerstage BN’ers danskamp jeugdkampen muziekkamp muziekschool musical summerschool zomerschool zangkampen acteerkampen dans en musical balletkamp hiphopdanskampen hiphopkamp muziekkampen zangschool
MyDreams KunstKampen

BN’ers 2022

> Op ieder zomerkamp krijg je twee gastworkshops van bekende artiesten! Hieronder zie je de BN’ers die in de zomer van 2022 workshops kwamen geven!
Schrijf je nu in Schrijf je nu in
Gek op theater? Dan zijn dit de leukste zomerkampen voor jou in Nederland!                                                           

BN’ers Zomerkampen 2022

Volg alle informatie over de BN’er workshops op onze Instagrampagina: http://www.instagram.com/kunstkamp en Facebookpagina: http://www.facebook.com/kunstkampen

>Jolijn Henneman

Workshops Acteren en Zang 2022:

KunstKamp Acteren week 3

KunstKamp Zang week 3

(Musical)Actrice Jolijn Henneman werd bij het grote publiek bekend door haar rol van Elin in Nieuwe Tijden en Goede Tijden, Slechte Tijden. Daarvoor speelde ze een aantal jaar Prinses Linde in de Vlaamse Prinsessia. Velen zullen Jolijn ook kennen van haar rol als Sterre in alle drie de films van Misfit. En op Netflix is Jolijn ook te zien in Misfit: de Serie. Naast in tv-series en films speelt Jolijn ook in musicals. Jolijn speelde de hoofdrol in de musical Mamma Mia. Daarvoor speelde ze al in Grease en Showponies. Momenteel speelt Jolijn in de voorstelling ‘Gevaarlijke Namen’ van Het Zuidelijk Toneel, en heeft ze de opnames afgerond van de KRO/NCRV serie ‘Wacht FF’ Jolijn komt in 2022 les geven in kampweek 3 bij het Acteerkamp en Zangkamp.

Video:

> Bekijk op ons YouTubekanaal MyDreamsNL filmpjes van voorgaande jaren. De BN’ers voor 2023 worden tussen maart en juli 2023 bekend gemaakt.
>Stephanie van Eer Workshops Acteren, Musical en Zang 2022: KunstKamp Acteren week 2 en 6 KunstKamp DansMusical week 6 KunstKamp MuziekTheater week 2 Actrice Stephanie van Eer werd bij het grote publiek bekend door haar rol in de serie SpangaS. Daarvoor speelde ze als kind al mee in grote musicals zoals The Lion King en Pinokkio. Stephanie speelde na haar rol in SpangaS in meerdere series. Denk aan Goede Tijden, Slechte Tijden, Keizersvrouwen, De Spa en De Slet van 6 VWO. Stephanie speelde ook grote rollen in films zoals Heartbeat, Kappen! en Elvy’s Wereld: So Ibiza. Als presentatrice was Stephanie ook een paar jaar te zien als de host van de Kids Top 20. Momenteel is Stephanie te zien in de bioscoopfilm Costa!! Stephanie komt in 2022 les geven in kampweken 2 en 6. bij het Acteerkamp, DansMusicalkamp en MuziekTheaterkamp.

>Noël van Kleef

Workshops Acteren en Musical 2022: KunstKamp Acteren week 4 KunstKamp DansMusical week 4 KunstKamp MuziekTheater week 4 Actrice Noël van Kleef werd bekend door haar rol van Maxima in SpangaS de Campus. Momenteel is Noël te zien als Lynn in Goede Tijden, Slechte Tijden. Ze rondde in 2015 haar musicalopleiding af aan de Dutch Academy of Performing Arts. Daarna speelde ze in voorstellingen van Het Nationale Toneel en Stichting Theaterhart. Als achtergondzangeres werkte ze o.a. voor Paul de Leeuw, L.A. The Voices, Ernst Daniël Smid, AVRO Musical sing-a-long, Musical classics in Ahoy en de Voetballer van het Jaar Gala. Noël komt in 2022 les geven in kampweek 4 bij het Acteerkamp, DansMusicalkamp en MuziekTheaterkamp.
Schrijf je nu in Schrijf je nu in
© Masha Osipova
>Juvat Westendorp Workshops Acteren en Dans 2022: KunstKamp Acteren week 4 KunstKamp DansMusical week 4 KunstKamp MuziekTheater week 4 Acteur en Danser Juvat Westendorp werd bij het grote publiek bekend door zijn deelname aan So You Think You Can Dance. Juvat was o.a. danser voor het Scapino Ballet en Isabelle Beernaert. Door zijn deelname aan SYTYCD kreeg Juvat de kans om ook te gaan acteren. Hij volgde een acteeropleiding bij Kemna de Jaargang en speelde al snel in series zoals Goede Tijden, Slechte Tijden en De Spa. Inmiddels is Juvat niet meer van de tv weg te denken, hij was o.a. te zien in Make Up Your Mind, Het Perfecte Plaatje, Dancing on Ice en Dancecamp. Juvat heeft ook al velen hoofdrollen op zijn naam staan in films als Onze Jongens, Just Say Yes, Silverstar, Nachtwacht en binnenkort in de nieuwe bioscoopfilm Happy Single. Juvat komt in 2022 les geven in kampweek 4 bij het Acteerkamp, DansMusicalkamp en MuziekTheaterkamp.

>Bruno Prent

Workshops Acteren en Rap 2022: KunstKamp Acteren week 1 KunstKamp Acting week 1 KunstKamp DansMusical week 1 Acteur en Muzikant Bruno Prent werd bekend bij het grote publiek door zijn jarenlange rol in SpangaS. Bruno speelde ook de rol van Dylan in de film SpangaS op zomervakantie. Na SpangaS speelde Bruno in diverse series zoals de Slet van 6 VWO, Moordvrouw en Pink Moon. Je kunt Bruno nu zien in de YouTubeserie Koeriers. Bruno presenteerde ook regelmatig het programma Zapplive. Als rapper, muzikant en songwriter heeft Bruno meerdere nummers uitgebracht. Zijn meest bekende nummers  zijn ‘Je weet niks’, ‘Hoe maak ik je boos’ en ‘Mijn huis, mijn bed’. Zijn nieuwste nummer heet ‘Ik parkeer’. Bruno komt in 2022 les geven in kampweek 1 bij het Acteerkamp, Actingcamp en DansMusicalkamp.
>Petit Afro Workshops Dans 2022: KunstKamp Dans week 5 KunstKamp HipHop week 5 YouTubesensatie en Danser Petit Afro werd bij het grote Nederlandse publiek bekend door zijn winst van het programma Everybody Dance Now. Dansinfluencer Petit Afro groeide op in Tanzania  maar verhuisde in 2007 naar Nederland. Hij is een Afro Dance choreograaf en trad o.a. op voor het Koningshuis. Petit Afro heeft 288.000 Instagram volgers en meer dan 2 MILJOEN YouTube abonnees op zijn YouTubekanaal Petit Afro Official. Zijn meest bekeken dansvideo heeft bijna 68 miljoen views. Petit geeft workshops over de hele wereld. Petit Afro komt in 2022 les geven in kampweek 5 bij het Danskamp en HipHopkamp.

>Kiefer Zwart

Workshops Acteren en Songwriting 2022: KunstKamp Acteren week 3 KunstKamp Zang week 3 Acteur en Zanger Kiefer Zwart werd bekend bij het grote publiek door de rol van Roman van Loon in Goede Tijden, Slechte Tijden. En zijn eigen spin-off op Videoland: Dokter Roman. Kiefer studeerde aan de theateropleiding van ArteZ en speelde in de theatergroep DOX. Hij speelde en zong o.a. in de theaterproducties en musicals Hartsvrienden, Watskeburt?! en Showponies I en II. Op TV was Kiefer voor GTST al te zien in het Klokhuis, Flikken Maastricht en Thuisfront. Ook speelde hij in de film de Hoorzitting en presenteerde hij de Buitendienst bij Zapp. Kiefer komt in 2022 les geven in kampweek 3 bij het Acteerkamp en Zangkamp.
>Valery Bouwknegt Workshops Dans 2022: KunstKamp DansMusical week 5 KunstKamp HipHop week 5 Danseres Valery Bouwknegt begon op jonge leeftijd  haar carrière op tv met de programma’s Avro Junior Dance, So You Think You Can Dance: The Next Generation en Superkids. Na die programma’s was ze te zien in videoclips van o.a. Aliyah, Roberto Da Costa en Eva Simons  en in de film Heksen bestaan niet. Valery danst regelmatig voor grote tv-shows zoals The Voice of Holland, Dance Dance Dance en het Junior Eurovisie Songfestival. Momenteel is Valery te zien in de prachtige videoclip ‘Jij kent mij beter’ van onze gastdocent van vorig jaar Sophia Mason. Op Valery haar Instagram kun je heel veel dansvideo’s vinden van haar als danseres, choreograaf en dansdocent. Valery komt in 2022 les geven in kampweek 5 bij het DansMusicalkamp en HipHopkamp.
>Stijn Fransen Workshops Acteren en Dans 2022: KunstKamp DansMusical week 5 en 6 KunstKamp Dans week 5 KunstKamp Acteren week 6 Actrice, presentatrice en danseres Stijn Fransen werd bekend door haar rol van Renée in SpangaS. Naast de serie speelde ze ook in de film SpangaS in Actie. Direct daarna kreeg Stijn een vast personage in Goede Tijden, Slechte Tijden als Sam Dekker. Stijn studeerde aan de Willem Nijholt Academie voor musical en muziektheater. En speelde in de musical Lover of Loser. Stijn speelde ook in meerdere films zoals First Kiss, Fataal en Rokjesdag. Ze is nu druk bezigmet de opnames voor een nieuwe film ‘Hart op de juiste plek’. Waarin ze de hoofdrol speelt! Stijn kun je ook kennen van programma’s als Dance Dance Dance en Expeditie Robinson. Stijn komt in 2022 les geven in kampweek 5 en 6 bij het Acteerkamp, Danskamp en DansMusicalkamp.

>Bo Maerten

Workshops Acteren 2022:

KunstKamp Acteren week 1

KunstKamp Acting week 1

KunstKamp DansMusical week 1

Actrice Bo Maerten werd bekend met haar hoofdrol in de film Timboektoe. Na haar opleiding aan de Toneelacademie Maastricht volgde nog meer grote rollen. Bo was te zien in de series ONM, Feuten, Van God Los, Meisje van Plezier, Celblok H en Goede Tijden, Slechte Tijden. Naast haar velen rollen in tv-series speelde Bo ook hoofdrollen in films. Bo was te zien in de films Wolf, Mannenharten 2, Ron Goossens; Low Budget Stuntman, F*ck de Liefde en Zwanger & Co. Momenteel is Bo te zien op Netflix in de film F*ck de Liefde 2. Bo komt in 2022 les geven in kampweek 1 bij het Acteerkamp, Actingcamp, en DansMusicalkamp.

>Ridder van Kooten

Workshops Acteren en Musical 2022: KunstKamp Acteren week 2 KunstKamp MuziekTheater week 2 Presentator en (Musical)Acteur Ridder van Kooten werd bekend door zijn rollen in Brugklas, Spangas, Nieuwe Tijden en De 12 van Schouwendam. In de bioscoop was hij te zien met SpangaS in actie en de internationale film Tini, het nieuwe leven van Violetta. Als presentator kun je hem kennen van Kinderen voor Kinderen. Zelf speelde hij als kind al in The Sound of Music en Dr. Dolittle. Hij speelde later hoofdrollen in  Tina de musical, Schuld de Thrillermusical’ en Pijnstillers de musical. Momenteel kun je Ridder zien in de film Zwanger & Co. Ridder komt in 2022 les geven in kampweek 2 bij het Acteerkamp en MuziekTheaterkamp.
© 2022 Theaterschool MyDreams, onderdeel van MET MyDreams   Alle rechten voorbehouden       E-mail: info@kunstkampen.nl gs: zomerkamp zomerkampen 2016 kinderkamp jeugdkamp tienerkamp sportkamp theaterkamp kinderkamp jeugdkamp musicalkampen zanglessen musicalkamp muziekkamp hiphopkamp zangkamp acteerkamp filmkamp toneelkamp muziektheaterkamp theaterkampen  acteerkampen vakantiekampen dans kamp dansen workshops zomervakantie kampen dancecamp muziektheater acteren zang zingen onvergetelijke kampen danskampen zomerstages toneelschool dansschool zomercursus zomerprogramma zomerrooster theaterstage dansstage jeugdvakantie kindervakantie tienerkamp kunstkampen kunstkamp mydreams theaterschool jongens meiden musicalcamp hiphop zomerstage BN’ers danskamp jeugdkampen muziekkamp muziekschool musical summerschool zomerschool zangkampen acteerkampen dans en musical balletkamp hiphopdanskampen hiphopkamp muziekkampen zangschool  musical balletkamp hiphopdanskampen, hiphopkamp muziekkampen
MyDreams KunstKampen*

BN’ers 2022

> Op ieder zomerkamp krijg je twee gastworkshops van bekende artiesten! Hieronder zie je de BN’ers die in de zomer van 2022 workshops kwamen geven!
Inschrijfformulier Inschrijfformulier
>Stephanie van Eer Workshops Acteren, Musical en Zang 2022: KunstKamp Acteren week 2 en 6 KunstKamp DansMusical week 6 KunstKamp MuziekTheater week 2 Actrice Stephanie van Eer werd bij het grote publiek bekend door haar rol in de serie SpangaS. Daarvoor speelde ze als kind al mee in grote musicals zoals The Lion King en Pinokkio. Stephanie speelde na haar rol in SpangaS in meerdere series. Denk aan Goede Tijden, Slechte Tijden, Keizersvrouwen, De Spa en De Slet van 6 VWO. Stephanie speelde ook grote rollen in films zoals Heartbeat, Kappen! en Elvy’s Wereld: So Ibiza. Als presentatrice was Stephanie ook een paar jaar te zien als de host van de Kids Top 20. Momenteel is Stephanie te zien in de bioscoopfilm Costa!! Stephanie komt in 2022 les geven in kampweken 2 en 6. bij het Acteerkamp,  DansMusicalkamp en MuziekTheaterkamp.

>Jolijn Henneman

Workshops Acteren en Zang 2022:

KunstKamp Acteren week 3

KunstKamp Zang week 3

(Musical)Actrice Jolijn Henneman werd bij het grote publiek bekend door haar rol van Elin in Nieuwe Tijden en Goede Tijden, Slechte Tijden. Daarvoor speelde ze een aantal jaar Prinses Linde in de Vlaamse Prinsessia. Velen zullen Jolijn ook kennen van haar rol als Sterre in alle drie de films van Misfit. En op Netflix is Jolijn ook te zien in Misfit: de Serie. Naast in tv-series en films speelt Jolijn ook in musicals. Jolijn speelde de hoofdrol in de musical Mamma Mia. Daarvoor speelde ze al in Grease en Showponies. Momenteel speelt Jolijn in de voorstelling ‘Gevaarlijke Namen’ van Het Zuidelijk Toneel, en heeft ze de opnames afgerond van de KRO/NCRV serie ‘Wacht FF’ Jolijn komt in 2022 les geven in kampweek 3  bij het Acteerkamp en Zangkamp.

>Noël van Kleef

Workshops Acteren en Musical 2022: KunstKamp Acteren week 4 KunstKamp DansMusical week 4 KunstKamp MuziekTheater week 4 Actrice Noël van Kleef werd bekend door haar rol van Maxima in SpangaS de Campus. Momenteel is Noël te zien als Lynn in Goede Tijden, Slechte Tijden. Ze rondde in 2015 haar musicalopleiding af aan de Dutch Academy of Performing Arts. Daarna speelde ze in voorstellingen van Het Nationale Toneel en Stichting Theaterhart. Als achtergondzangeres werkte ze o.a. voor Paul de Leeuw, L.A. The Voices, Ernst Daniël Smid, AVRO Musical sing-a-long, Musical classics in Ahoy en de Voetballer van het Jaar Gala. Noël komt in 2022 les geven in kampweek 4 bij het Acteerkamp, DansMusicalkamp en MuziekTheaterkamp. >Juvat Westendorp Workshops Acteren en Dans 2022: KunstKamp Acteren week 4 KunstKamp DansMusical week 4 KunstKamp MuziekTheater week 4 Acteur en Danser Juvat Westendorp werd bij het grote publiek bekend door zijn deelname aan So You Think You Can Dance. Juvat was o.a. danser voor het Scapino Ballet en Isabelle Beernaert. Door zijn deelname aan SYTYCD kreeg Juvat de kans om ook te gaan acteren. Hij volgde een acteeropleiding bij Kemna de Jaargang en speelde al snel in series zoals Goede Tijden, Slechte Tijden en De Spa. Inmiddels is Juvat niet meer van de tv weg te denken, hij was o.a. te zien in Make Up Your Mind,Het Perfecte Plaatje, Dancing on Ice en Dancecamp. Juvat heeft ook al velen hoofdrollen op zijn naam staan in films als Onze Jongens, Just Say Yes, Silverstar, Nachtwacht en binnenkort in de nieuwe bioscoopfilm Happy Single. Juvat komt in 2022 les geven in kampweek 4 bij het Acteerkamp, DansMusicalkamp en MuziekTheaterkamp. >Stijn Fransen Workshops Acteren en Dans 2022: KunstKamp DansMusical week 5 en 6 KunstKamp Dans week 5 KunstKamp Acteren week 6 Actrice, presentatrice en danseres Stijn Fransen werd bekend door haar rol van Renée in SpangaS. Naast de serie speelde ze ook in de film SpangaS in Actie. Direct daarna kreeg Stijn een vast personage in Goede Tijden, Slechte Tijden als Sam Dekker. Stijn studeerde aan de Willem Nijholt Academie voor musical en muziektheater. En speelde in de musical Lover of Loser. Stijn speelde ook in meerdere films zoals First Kiss, Fataal en Rokjesdag. Ze is nu druk bezigmet de opnames voor een nieuwe film ‘Hart op de juiste plek’. Waarin ze de hoofdrol speelt! Stijn kun je ook kennen van programma’s als Dance Dance Dance en Expeditie Robinson. Stijn komt in 2022 les geven in kampweek 5 en 6 bij het Acteerkamp, Danskamp en DansMusicalkamp.

>Kiefer Zwart

Workshops Acteren en Songwriting 2022: KunstKamp Acteren week 3 KunstKamp Zang week 3 Acteur en Zanger Kiefer Zwart werd bekend bij het grote publiek door de rol van Roman van Loon in Goede Tijden, Slechte Tijden. En zijn eigen spin-off op Videoland: Dokter Roman. Kiefer studeerde aan de theateropleiding van ArteZ en speelde in de theatergroep DOX. Hij speelde en zong o.a. in de theaterproducties en musicals Hartsvrienden, Watskeburt?! en Showponies I en II. Op TV was Kiefer voor GTST al te zien in het Klokhuis, Flikken Maastricht en Thuisfront. Ook speelde hij in de film de Hoorzitting en presenteerde hij de Buitendienst bij Zapp. Kiefer komt in 2022 les geven in kampweek 3 bij het Acteerkamp en Zangkamp.

>Bruno Prent

Workshops Acteren en Rap 2022: KunstKamp Acteren week 1 KunstKamp Acting week 1 KunstKamp DansMusical week 1 Acteur en Muzikant Bruno Prent werd bekend bij het grote publiek door zijn jarenlange rol in SpangaS. Bruno speelde ook de rol van Dylan in de film SpangaS op zomervakantie. Na SpangaS speelde Bruno in diverse series zoals de Slet van 6 VWO, Moordvrouw en Pink Moon. Je kunt Bruno nu zien in de YouTubeserie Koeriers. Bruno presenteerde ook regelmatig het programma Zapplive. Als rapper, muzikant en songwriter heeft Bruno meerdere nummers uitgebracht. Zijn meest bekende nummers  zijn ‘Je weet niks’, ’Hoe maak ik je boos’ en ‘Mijn huis, mijn bed’. Zijn nieuwste nummer heet ‘Ik parkeer’. Bruno komt in 2022 les geven in kampweek 1 bij het Acteerkamp, Actingcamp en DansMusicalkamp. >Valery Bouwknegt Workshops Dans 2022: KunstKamp DansMusical week 5 KunstKamp HipHop week 5 Danseres Valery Bouwknegt begon op jonge leeftijd haar carrière op tv met de programma’s Avro Junior Dance, So You Think You Can Dance: The Next Generation en Superkids. Na die programma’s was ze te zien in videoclips van o.a. Aliyah, Roberto Da Costa en Eva Simons  en in de film Heksen bestaan niet. Valery danst regelmatig voor grote tv-shows zoals The Voice of Holland, Dance Dance Dance en het Junior Eurovisie Songfestival. Momenteel is Valery te zien in de prachtige videoclip ‘Jij kent mij beter’ van onze gastdocent van vorig jaar Sophia Mason. Op Valery haar Instagram kun je heel veel dansvideo’s vinden van haar als danseres, choreograaf en dansdocent. Valery komt in 2022 les geven in kampweek 5 bij het DansMusicalkamp en HipHopkamp. >Petit Afro Workshops Dans 2022: KunstKamp Dans week 5 KunstKamp HipHop week 5 YouTubesensatie en Danser Petit Afro werd bij het grote Nederlandse publiek bekend door zijn winst van het programma Everybody Dance Now. Dansinfluencer Petit Afro groeide op in Tanzania maar verhuisde in 2007 naar Nederland. Hij is een Afro Dance choreograaf en trad o.a. op voor het Koningshuis. Petit Afro heeft 288.000 Instagram volgers en meer dan 2 MILJOEN YouTube abonnees op zijn YouTubekanaal Petit Afro Official. Zijn meest bekeken dansvideo heeft bijna 68 miljoen views. Petit geeft workshops over de hele wereld. Petit Afro komt in 2022 les geven in kampweek 5 bij het Danskamp en HipHopkamp.

>Bo Maerten

Workshops Acteren 2022:

KunstKamp Acteren week 1

KunstKamp Acting week 1

KunstKamp DansMusical week 1

Actrice Bo Maerten werd bekend met haar hoofdrol in de film Timboektoe. Na haar opleiding aan de Toneelacademie Maastricht volgde nog meer grote rollen. Bo was te zien in de series ONM, Feuten, Van God Los, Meisje van Plezier, Celblok H en Goede Tijden, Slechte Tijden. Naast haar velen rollen in tv-series speelde Bo ook hoofdrollen in films. Bo was te zien in de films Wolf, Mannenharten 2, Ron Goossens; Low Budget Stuntman, F*ck de Liefde en Zwanger & Co. Momenteel is Bo te zien op Netflix in de film F*ck de Liefde 2. Bo komt in 2022 les geven in kampweek 1 bij het Acteerkamp, Actingcamp en DansMusicalkamp.

>Ridder van Kooten

Workshops Acteren en Musical 2022: KunstKamp Acteren week 2 KunstKamp MuziekTheater week 2 Presentator en (Musical)Acteur Ridder van Kooten werd bekend door zijn rollen in Brugklas, Spangas, Nieuwe Tijden  en De 12 van Schouwendam. In de bioscoop was hij te zien met SpangaS in actie en de internationale film Tini, het nieuwe leven van Violetta. Als presentator kun je hem kennen van Kinderen voor Kinderen. Zelf speelde hij als kind al in The Sound of Music en Dr. Dolittle. Hij speelde later hoofdrollen in Tina de musical, Schuld de Thrillermusical’ en Pijnstillers de musical. Momenteel kun je Ridder zien in de film Zwanger & Co. Ridder komt in 2022 les geven in kampweek 2 bij het Acteerkamp en MuziekTheaterkamp.
© Masha Osipova
Gek op theater? Dan zijn dit de leukste zomerkampen voor jou in Nederland!

BN’ers Zomerkampen 2022

Volg alle informatie over de BN’er workshops op onze Instagrampagina: http://www.instagram.com/kunstkamp en Facebookpagina: http://www.facebook.com/kunstkampen